Summer Sale – SPAR 25% på alle gardiner t.o.m. 30/6

Lamelgardin

Lamelgardiner

Skab elegante løsninger med lamelgardiner efter mål

Lamelgardiner har en et let udtryk og giver dig mulighed for at justere lysindfaldet, så der både kan lukkes lys ind eller skabes komplet mørklægning. Det gør dem til en elegant løsning til dig, der gerne vil bringe nordisk simplicitet og rene linjer ind i din indretning. Vi ser også oftere og oftere, at vores kunder efterspørger lamelgardiner til andre indretningsmæssige formål – fx fungerer de perfekt som rumdelere i nybyggede boliger eller boliger med store rum, hvor det ellers kan være svært at finde en stilfuld løsning.

 

  • Vi skaber kompromisløs finish, som er 100 % tilpasset dig og din stil
  • Vores store udvalg af eksklusive kvalitetsgardiner giver uendelige muligheder
  • Vi monterer selvfølgelig for dig, så resultatet bliver perfekt
  • Du får altid kompetent rådgivning fra vores professionelle fagfolk

 

Lamelgardiner præcis som du drømmer on

Hvis du tænker, at hvide lameller er lidt for neutrale, er der en verden af muligheder for at perfektionere både farver, stoffer og grader af gennemsigtighed. Udvalget er stort, og vores specialister hjælper dig naturligvis med at finde det design, som passer til din smag og stil – i fred og ro hjemme hos dig selv.

FORSKELLIGE TYPER LAMELGARDINER

Acrimo knækarmsmarkise model 6720
Acrimo knækarmsmarkise model 6720
Acrimo knækarmsmarkise model 6720
Acrimo knækarmsmarkise model 6720
Acrimo knækarmsmarkise model 6720
Acrimo knækarmsmarkise model 6720
Acrimo knækarmsmarkise model 6720

FORSKELLIGE TYPER LAMELGARDINER

Design lamelgardinerne efter dine ønsker

Lamelgardiner kan fås præcist efter dine ønsker.

Gardinfagmanden fra By Sega viser det store udvalg i mønstre og farver frem hjemme i din egen stue. Udvalget er stort, så du kan finde det design, som passer til din smag og stil.

Lamelgardiner giver også mulighed for at lave flotte mønstre og anderledes farvesammensætninger. Der kan laves dessiner med kontraster og nuancer, eller der kan arbejdes med mere eller mindre gennemsigtige lameller på gardinerne.

lamelgardin med manuel betjening til venstre

Betjening af lamelgardiner

Der findes flere forskellige måder at betjene lamelgardiner på. Alt efter hvad der passer bedst ind i rummet, og alt efter dine ønsker, kan manuel eller automatisk betjening vælges

Lamelgardiner med manuel betjening

Er lamelgardinerne inden for manuel rækkevidde, er den enkle og traditionelle løsning kædetræk for lamelvinkel. Denne fungerer sammen med snoretræk til at rulle lamelgardinet til og fra. Det er også en valgmulighed at styre begge funktioner med 1 ‘mono kædetræk’. Du vælger selv om lamelgardinet skal betjenes  og parkeres i højre eller venstre side. Det er også muligt at parkere gardinet i begge sider.

Se og hør om mulighederne når du taler med by segas gardinfagmand.

Automatiske lamelgardiner

Motoriserede eller automatiske lamelgardiner er en moderne løsning, som er perfekt til vinduer, der er svære at komme til eller nå. Der kan være mange fordele ved et automatisk styret lamelgardin.

Lamelgardinet styres med en trådløs fjernbetjening eller direkte fra din smartphone, hvilket gør betjeningen nem og hurtig. Det er også en mulighed at sætte timer på gardinet. Tidsstyring kan være med til at forhindre indbrud, når du er på ferie, eller vis du ønsker faste placeringer af lamellerne hen over af dagen.

Automatisk justering og styring efter solens placering og varmeindfald i rummet kan også være en god ide. Især i forbindelse med store vinduespartier, er lamelgardiner ofte er en af de bedste løsninger til indvendig afskærmning for solen.

by sega kit til automatisk betjening af lamelgardiner

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM LAMELGARDINER

Vi sidder klar til at hjælpe dig med vejledning og eventuelle spørgsmål alle
hverdage mellem klokken 9 og 15.

Ring på 70 20 10 72 eller skriv til os på info@sega.dk

Hvorfor vælge et lamelgardin?

Lamelgardinet er det helt rigtige valg, hvis du har store vinduer eller bare ønsker et minimalistisk udtryk i dit hjem. Lamelgardinet giver dig mulighed for at styre og regulere lysindfald på alle tider af dagen efter humør og omstændigheder – på samme måde som var det en stikkontakt med lysdæmper. Lamelgardinet indrammer vinduet på en enkel måde og fås i flere farver, bredder og systemer.

Hvilket lamelgardin skal jeg vælge?
Lamelgardinet passer godt til moderne byggeri, men kan også bidrage til et minimalistisk udtryk i en traditionel murstensvilla. Uanset hvad, bør du overveje gardinets funktion: skal det markere vinduespartiet med en kontrastfarve, skabe en rolig flade, begrænse indsynet i større vinduespartier eller sidde i vinduer med skrå overkarm? Hos Sega står vi klar til at rådgive dig om, hvordan lamelgardinet bedst muligt kan integreres i dit hjem.
Er lamelgardiner velegnede til mørklægning?
Lamelgardiner er velegnede til mørklægning og lamellerne findes i mange farver, med og uden mønster i mørklægningsmaterialer. Se mere på siden om mørklægningsgardiner

GARDINBRANDS FRA ØVERSTE HYLDE

By Sega leverer kun branchens bedste gardiner,
hvor der er kvalitet til forskel

 

BOOK GARDINBUS
BY SEGA

Vi kører i hele Danmark (brofaste øer)

Besøg med opmåling og tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.

Ring på tlf. 33 60 65 00 eller udfyld formularen så ringer vi og aftaler en tid der passer dig

PERSONLIG RÅDGIVNING TIL FORSKEL

Vi måler gratis op  //  Du får et tilbud  //  Vi monterer  //  + 100.000 tilfredse kunder

Vi måler gratis op
Du får et tilbud
Vi monterer
+ 100.000 tilfredse kunder
Dansk virksomhed