LAMELGARDINER EFTER MÅL

IDEEL TIL STORE VINDUER

LAMELGARDINER – TIL STORE VINDUESPARTIER

Lamelgardiner efter mål er populære! Det skyldes i høj grad at et lamelgardin er praktisk, stilrent og ikke kræver meget rengøring.

Hvis du skal købe nye gardiner til store vinduer er det vigtigt at huske på, at gardinet skal kunne afskærme for solens stråler, holde varmen ude og begrænse indkig. Og til det formål fås vores lameller i flere lamelbredder og materialer – fra det mere transparente til det tætvævede med mørklægning.

Lameller med kæder eller indsvejsede bundlodder

Hos SEGA kan du købe dine nye lamelgardiner med kæder eller indsvejsede bundlodder.

Fordelen ved indsvejsede bundlodder er, at du slipper for de traditionelle bundkæder som holder afstanden mellem lamellerne. Lamelgardiner med indsvejsede bundlodder er en stor fordel i hjem med børn og husdyr!

Bestil et uforpligtende besøg
Køb dine nye lamelgardiner efter mål hos SEGA
Boligindretning med lamelgardiner
Lameller i flere forskellige størrelser

Lamelgardiner til solafskærmning og rumopdeling

Vores lange lamelgardiner har et let udtryk og giver nærmest indtryk af, at rummet er større, end det er. Det gør dem til en praktisk og elegant gardinløsning til dig, der gerne vil bringe nordisk enkelthed og rene linjer ind i din boligindretning.

Vidste du, at et lamelgardin efter mål kan bruges til andet end blot solafskærmning? Du kan f.eks. bruge de flotte lameller som rumdeler i boliger med store rum. Det kan blandt andet skabe ekstra privatliv, skjule opbevaring og skærme af i et walk-in closet.

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

LÆS MERE

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

Vælg mellem lameller i mange størrelser og farver

Lamelgardiner fra SEGA fås i en bred vifte af valgmuligheder! Vælg mellem kraftige mørke farver eller subtile nuancer af hvid. Mørke nuancer kan skabe hygge og skabe en hulelignende stemning, mens lyse og klare farver kan give rummet en følelse af luftighed og rummelighed. 

Du har desuden mulighed for at tilpasse lamelgardinets lamelbredde. De smalle lameller på 89 mm er det klassiske valg, mens de brede lameller på 127 mm skaber et unikt og roligt udtryk i rummet, der tilføjer en personlig dimension.

Hos SEGA tilbyder vi skræddersyede gardinløsninger til dine vindue. Med længder fra 17 cm til 4 meters højde og bredder fra 40 cm, så du kan skabe den perfekte gardinløsning til dit hjem.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM Lamelgardiner

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

Fordele lamelgardiner efter mål

5 fordele ved et lamelgardin:

  1. De giver dig fuld kontrol over lysindfaldet. Du kan nemt justere lamellernes vinkel for at øge eller mindske lysstyrken.
  2. De findes i et bredt udvalg af farver, mønstre og teksturer.
  3. De er lette at rengøre, da støv ikke lægger sig på overfladen på samme måde som andre gardiner efter mål.
  4. De er alsidige og ideelle til store vinduespartier eller vinduer med skrå vinduer.
  5. De fås med praktiske indsvejsede bundlodder, hvilket gør dem sikre for børn og kæledyr.

 

Lamelgardiner til de fleste vinduestyper

Uanset om du har store vinduer, vinklede vinduer, karnapper eller skråvinduer med forskellige højder, er et lamelgardin en god løsning. Hos SEGA bliver alle vores gardiner nemlig produceret efter målene på dine vinduer – og dét sikre at dit gardin har de rigtige mål. 

Vælg mellem transparente, tætte og mørklæggende lameller i de farver, som passer bedst til din indretning. For et minimalistisk look kan du vælge lamelgardiner med indsvejsede bundlodder, og undgå behovet for en bundkæde mellem hver lamel.

Bestil en gardinbus fra SEGA

Vil du gerne se vores store udvalg af skønne gardiner? Bestil et uforpligtende besøg af vores gardinbus, og lad vores gardineksperter hjælpe med at finde den ideelle gardinløsning, der opfylder alle dine ønsker og behov.

Vi glæder os til at vise dig alle vores lamelgardiner!