IDEEL TIL STORE VINDUER

LAMELGARDINER

LAMELGARDINER – ET GODT VALG TIL STØRRE VINDUESPARTIER

Lamelgardiner er meget populære, og det skyldes i høj grad lamelgardiners funktionalitet. Særligt ved store og høje vinduer er det vigtigt at kunne styre solens stråler, holde varmen ude, begrænse indkig og beskytte dine møbler mod afblegning. Og til det formål fås lamelgardiner i flere bredder og materialer – fra det mere transparente tekstil til de tætvævede og mørklægnings lamelgardiner.

Balancér indkig, lys og skygge

Hvis du bor et sted, hvor store vinduespartier begrænser privatlivets fred, giver lamelgardiner dig en særlig mulighed for at balancere indkig, lys og skygge. Du kan enten lukke helt af, afskærme for direkte lys eller trække lamelgardinet til siden og få fuldt lys ind. Når lamelgardiner er trukket for, kan du stadig kigge ud – så her får du en meget fleksibel gardinløsning.

Stofgardiner fra SEGA
LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af vores SEGA gardinbus til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM GARDINER

Lamelgardiner på mål er pladsbesparende og praktiske

De lange lamelgardiner har et let udtryk og giver nærmest indtryk af, at rummet er større, end det er, og så fylder de minimalt, når de er trukket fra. Det gør dem til en praktisk og elegant gardinløsning til dig, der gerne vil bringe nordisk enkelthed og rene linjer ind i din indretning.

Vi ser også, at vores kunder bruger lamelgardiner efter mål til andre indretningsmæssige formål – f.eks som afskærmning eller rumdeler i boliger med store rum, hvor det ellers kan være svært at finde en pladsbesparende og stilfuld løsning.

Lamelgardiner er nemme at rengøre og skal blot vaskes med varmt vand og sæbe eller tørres af med en blød børste. Da lamellerne er lodrette, lægger støvet sig ikke på overfladen, og derfor kræver lamelgardiner minimal rengøring og bidrager desuden til et godt og allergivenligt indeklima.

Lamelgardiner efter mål – Derfor er det vigtigt

Uanset hvilke typer lamelgardiner, du vælger at købe, er det vigtigt sikre, at gardinerne er opmålt og tilpasset dit hjem og dine vinduer. Mange huse har vinduer og døre, der ikke er standardmål. Har man ikke standardmål, bør man få lavet sine la,elgardiner efter mål, så de passer helt perfekt til størrelsen på vinduet.

Hvis ikke dine lamelgardiner er opmålt 100% rigtigt, vil de for det meste fremstå skæve, når gardinerne er trukket for. Dette ser ufærdigt og uheldigt ud og er selvfølgelig ikke ideelt, når man lige har købt gardiner, der skal dække for solens stråler.

Derfor er det vigtigt med en præcis opmåling af dine gardiner inden, du køber gardiner. Når du bestiller en gardinbus hos SEGA, kommer vores gardineksperter hjem til dig og laver en gratis, korrekt opmåling af alle dine vinduer. Herefter får du et uforpligtende tilbud på gardinerne. Ved at gøre det sådan kan du vide dig sikker på, at gardinerne bliver opmålt korrekt og passer helt præcist til dine unikke vinduer og døre.

Vi tilpasser dit lamelgardin til dit hjem

Ligesom andre gardiner fra SEGA speciallaver vi dine lamelgardiner efter mål, så de passer perfekt til dit vindue. Det gælder også de helt store vinduespartier og lamelgardiner til vinklede vinduer, karnapper samt skrå vinduespartier med forskellige højder.

Vores designere har sørget for de bedste materialer og styles, der rammer tidens trends, som giver dig smukke farver og strukturer i en tidløs stil. Sortimentet af lamelgardiner består af en bred palette af væv i transparente, tætte og mørklæggende væv i et moderne udvalg af farver – eksempelvis hvide, grå, beige eller sorte lamelgardiner eller lamelgardiner med mørklægning. Lamellerne fås desuden i forskellige kvaliteter og bredder, så det er let at finde et design, der passer til netop dit behov og din indretningsstil.

Hvis du ønsker et endnu mere enkelt udtryk, kan du vælge lamelgardiner med indsvejsede bundlodder og dermed uden bundkæde mellem hver lamel. På den måde skabes et meget elegant look, som samtidig er en praktisk løsning til hjem med kæledyr og små børn.