LAMELGARDINER EFTER MÅL

IDEEL TIL STORE VINDUER

LAMELGARDINER – TIL STORE VINDUESPARTIER

Lamelgardiner efter mål er meget populære, og det skyldes i høj grad lamelgardiners funktionalitet og stilrene design.

Hvis du har store- og høje vinduespartier er det vigtigt at kunne styre solens stråler, holde varmen ude, begrænse indkig. Og til det formål fås lamelgardiner i flere lamelbredder og materialer – fra det mere transparente tekstil til de tætvævede.

Balancér indkig, lys og skygge

Hvis du bor et sted, hvor store vinduespartier begrænser privatlivets fred, giver lamelgardiner dig en særlig mulighed for at balancere indkig, lys og skygge. Du kan enten lukke helt af, afskærme for direkte lys eller trække lamelgardinet til siden og få fuldt lys ind. Når lamelgardiner er trukket for, kan du stadig kigge ud – så her får du en meget fleksibel gardinløsning.

Bestil et uforpligtende besøg
Unikt udtryk med SEGA lamelgardiner
Boligindretning med lamelgardiner efter mål
Lameller i flere forskellige størrelser

Pladsbesparende lamelgardiner efter mål

De lange lamelgardiner har et let udtryk og giver nærmest indtryk af, at rummet er større, end det er. Det gør dem til en praktisk og elegant gardinløsning til dig, der gerne vil bringe nordisk enkelthed og rene linjer ind i din indretning.

Et lamelgardin efter mål kan også bruges til andre indretningsformål. De kan f.eks bruges som afskærmning eller rumdeler i boliger med store rum.

En ekstra fordel er, at de er nemme at rengøre. De kan nemt vaskes af med varmt vand og sæbe, eller blot tørres af med en blød børste. Den lodrette orientering af lamellerne forhindrer støv i at lægge sig på overfladen, hvilket resulterer i minimal vedligeholdelse.

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

læs artiklen her

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

Lameller i flere størrelser og farver

Skab et personligt præg i dit rum ved at eksperimentere med farver og teksturer. Lamelgardiner fås i en bred vifte af valgmuligheder, uanset om du foretrækker grove eller fine væv. Vælg mellem kraftige mørke farver eller subtile nuancer af hvid. Mørke nuancer kan skabe hygge og skabe en hulelignende stemning, mens lyse og klare farver kan give rummet en følelse af luftighed og rummelighed. 

Du har desuden mulighed for at tilpasse lamelgardinets lamelbredde. De smalle lameller på 89 mm er det klassiske valg, mens de brede lameller på 127 mm skaber et unikt og roligt udtryk i rummet, der tilføjer en personlig dimension.

SEGA tilbyder skræddersyet løsninger til dine vinduer, med længder fra 17 cm til 4 meters højde og bredder fra 40 cm, så du kan skabe den perfekte gardinløsning til dit hjem.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM Lamelgardiner

Hvad er fordelene ved et lamelgardin? 

5 fordele ved et lamelgardin:

  1. De giver dig fuld kontrol over, hvor meget lysindfaldet. Du kan nemt justere lamellernes vinkel for at øge eller mindske lysstyrken og skabe den ønskede atmosfære.
  2. De findes i et bredt udvalg af farver, mønstre og teksturer kan lamelgardiner tilpasses ethvert rum og indretningsstil.
  3. De er lette at rengøre, da støv ikke akkumuleres på overfladen på samme måde som traditionelle gardiner efter mål.
  4. De kan tilpasses nøjagtigt til enhver vinduesstørrelse og -form, hvilket gør dem alsidige og ideelle til store vinduespartier eller vinduer med skrå overkarme.
  5. De fås med praktiske indsvejsede bundlodder, hvilket giver et stilrent udtryk og gør dem sikre for børn og kæledyr.

 

Stort sortiment af lamelgardiner

Uanset om du har store vinduer, vinklede vinduer, karnapper eller skråvinduer med forskellige højder, er et lamelgardin en god løsning.

Vælg mellem transparente, tætte og mørklæggende lameller i de farver, som passer bedst til din indretning. For et minimalistisk look kan du vælge lamelgardiner med indsvejsede bundlodder, og undgå behovet for en bundkæde mellem hver lamel. En praktisk og børnevenlig løsning, ideel til hjem med kæledyr og små børn.

Bestil en gardinbus fra SEGA

Vil du gerne se vores store udvalg af skønne gardiner? Bestil et besøg af gardinbussen, og lad vores gardineksperter hjælpe med at finde den ideelle gardinløsning, der opfylder alle dine ønsker og ønsker.

Glæd dig til at finde de gardiner, som vil forvandle dit rum!