VINDUESTYPER

TIL DINE BEHOV

Specielle gardiner til trekantede vinduer

Trekantede vinduer

Vinduer i unikke former tilføjer elegance til moderne boligindretninger. Men for at udnytte vinduernes potentiale, kræver de en tilpasset gardinløsning! Vores gardin-sortiment omfatter alt fra gardiner til trekantede vinduer, ovenlysvinduer og skråvinduer, som giver optimal lys- og temperaturregulering. Vælg blandt forskellige stofvarianter, farver og mønstre for den perfekte balance mellem funktionalitet og skønhed.
opdag Trekantede vinduer
Smarte gardiner til skrå vinduer

Gardiner til skrå vinduer

Skråvinklede vinduespartier emmer af lys, luft og elegance, og valget af gardiner til skrå vinduer er vigtigt, hvis du vil udnytte deres fulde potentiale. Fremhæv dit hjem med gardiner til skrå vinduer.
opdag Gardiner til skrå vinduer
Termiske gardiner til ovenlysvinduer

Gardiner til ovenlysvinduer

Ovenlysvinduer er populære i mange hjem, da de giver mere dagslys i boligen og får rummet til at virke større. Men her er gardiner til ovenlysvinduer en nødvendighed, da glasarealer i tag og facade tilfører varme, som kan være generende om sommeren.
opdag Gardiner til ovenlysvinduer
TruFit og FrameFit er perfekte gardiner til vinduer i kip

Gardiner til dreje-/kipvinduer

Find de perfekte gardiner til dreje-/kipvinduer hos SEGA, og undgå at dine gardiner er i vejen, når du skal åbne dine vinduer. Vi har gardinløsninger med FrameFix® og TruFit®, der vil passe ind i rammen på dine vinduer og glasdøre.
opdag Gardiner til dreje-/kipvinduer

Små vinduer

Selv om dine vinduer mindre, kan du nemt bringe stil og elegance til dit hjem. Du kan vælge mellem en bred vifte af gardiner til små vinduer i forskellige farver og nuancer og skabe det perfekte look i bredder helt ned til 20 cm! Med gardiner fra SEGA får du både dekorativ og praktisk afskærmning, der giver privatliv, regulerer lysindfald og skaber en hyggelig atmosfære uden at gå på kompromis med plads eller kvalitet.
opdag Små vinduer
Flotte rullegardiner til store vinduer

Gardiner til store vinduer

Store vinduer er populære i danske hjem, da de giver et naturligt lysindfald og åbner rummet op. Find de perfekte gardiner til store vinduer hos SEGA.
opdag Gardiner til store vinduer

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER