Gardiner til kontoret

SKAB RAMMEN FOR ET GODT ARBEJDSMILJØ

Effektive gardiner til hjemmekontoret

De fleste af os tilbringer rigtig meget af vores tid på arbejdspladsen eller i hjemmekontoret. Lysindfaldet er altafgørende for en produktiv arbejdsdag, da det er vigtigt at minimere blænding på computerskærme, regulere temperaturen i rummet og isolere for udefrakommende støj. Hos SEGA tilbyder vi et stort udvalg af gardiner til kontoret, så du kan skabe de bedste rammer for en produktiv arbejdsdag.

Skab det bedste arbejdsmiljø

Vores omgivelser er altafgørende, hvis vi skal præstere. Ligesom du har behov for en god kontorstol, så er det også vigtigt med den rette solafskærmning. Hos SEGA finder du aly lige fra lyddæmpende gardiner og elektriske gardiner til isolerende gardiner. Vi er dermed sikre på, at vi kan levere de perfekte gardiner til dit kontor.

Bestil et uforpligtende besøg
Køb de helt rigtige gardiner til dit kontor

Effektive gardiner til hjemmekontoret

Lamelgardiner - perfekte gardiner til kontoret

LAMELGARDINER

Lamelgardiner er elegante, og det er et stilsikkert gardin til store vinduer. Du kan effektivt styre de lodrette lameller, så du kan få et flot lysindfald. Derudover fylder de ganske lidt, når de er trukket fra.

Persienner til kontor

PERSIENNER

Persienner skærmer effektivt af for solen og er et meget fleksibelt gardin. Persienner har gennem mange år været et populært valg, da det er praktisk og let at rengøre.

Plisségardin til kontor

PLISSÉGARDINER OG DUETTE®

Plisségardiner er elegante og praktiske, da de fylder meget lidt i vinduet, når det er trukket op. Vælg mellem flere farver og stof, der går fra transparente til mørklæggende samt en energibesparende variant med energieffektive egenskaber.

Rullegardiner efter mål til dit kontor

RULLEGARDINER

Rullegardiner er en klassisk gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde. Rullegardiner fås i mange farver, mønstre og stoftyper, så der er adskillige muligheder for at få en personlig løsning.

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

Læs mere

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

Slip for trætte øjne med gardiner til kontoret

Dagslys skaber energi og arbejdsglæde – hvis det ikke skaber genskin på dit computerskærm. Vores gardiner til kontoret vil give dig kontrol over lysindfaldet på dit hjemmekontor, så du kan yde dit bedste i løbet af arbejdsdagen.

Uanset, om du ønsker farverige og inspirerende gardiner til kontoret, eller du er mere til de stilrene og sandfarvede toner, kan du finde det hos os. Fælles for alle vores gardiner er, at de er fremstillet i høj kvalitet.

Hvilke gardin er det rette?

Hos SEGA finder du et stort sortiment af gardintyper – efter dine mål.

Vælg mellem: 

Få en god temperatur på kontoret

Vi arbejder mest effektivt, når vi har gode fysiske arbejdsforhold. Derfor er det vigtigt at sikre en jævn temperatur, så kontoret ikke bliver for varmt eller koldt. Med isolerende gardiner kan du justere lys- og varmeindfaldet, så lokalet ikke bliver uudholdeligt at opholde sig i.

Duette® plisségardinet er specielt velegnet til rum, der er ekstra udsat for sol. Gardinet har nemlig egenskaber, som hjælper med at holde en jævn rumtemperatur.

Find det perfekte gardin til dit kontor

SEGA har mere end 50 års erfaring indenfor tilpassede gardinløsninger til danske hjem. Vi er derfor sikre på, at vi kan hjælpe dig med at finde de perfekte gardiner. Uanset, om du har brug for køkkengardinerbørnegardiner eller gardiner til stuen.

Få besøg af SEGA bussen, så du både kan se, føle og opleve vores mange gardinløsninger i dit hjem. Under et besøg vil vores gardineksperter hjælpe sørger for rådgivning samt opmåling.

Bestil en gardinbus i dag – så du kan få det kontor, som du drømmer om.

 

UDFORSK GARDINLØSNINGER TIL ANDRE RUM

    Gardiner til badeværelset

    Børnegardiner til børneværelset

    Køkkengardiner

    Gardiner til soveværelset

    Gardiner til stuen