GARDIN INSPIRATION

LAD DIG INSPIRERE I GALLERIET

Har du brug for inspiration, inden du vælger gardiner til dit hjem? Gå på opdagelse her på siden, som rummer et væld af gardin inspiration og muligheder. Du bliver præsenteret for et bredt udvalg af stilarter og farver, der kan hjælpe dig med at finde det perfekte look til dine vinduer.

Fra det minimalistiske og moderne til det klassiske og elegante, fra det farverige og boheme til det neutrale og sofistikerede. Hos SEGA har vi gardiner efter mål til enhver smag og boligindretning.

Gardin inspiration til hele boligen

Gardiner kan forvandle ethvert hjem – og hvert rum fortjener sit eget unikke udtryk. Du kan f.eks. vælge lange gardiner til stuen for et elegant udtryk, praktiske gardiner til køkkenet og mørklægningsgardiner til soveværelset.

Hos SEGA rådgivere vi om gardiner til alle rum i din bolig. Uanset om du har behov for køkkengardiner og børnegardiner, eller du mangler inspiration til gardiner til stuensoveværelset eller badeværelset.

Under et besøg af vores gardinbus, vil vores gardineksperter præsentere dig for vores gardinløsninger, farve- og stofprøver samt udføre korrekt opmåling af dine vinduer.

Hvilke gardintyper tilbyder SEGA?

Siden 1968, har SEGA været en af danskernes foretrukne forhandlere af gardiner efter mål. Vi sætter en ære i at levere gardiner af høj kvalitet, som tager din boligindretning til et endnu højere niveau.

Vi fører alle de eftertragtede gardintyper, herunder rullegardinerplisségardinerfoldegardinerlamelgardinerpersienner og stofgardiner.

Derudover har vi også gardiner, som bidrager med mere end blot solafskærmning. Vi tilbyder f.eks. isolerende gardinerlyddæmpende gardiner og gardiner med børnesikring.

Mærk forskellen med elektrike gardiner

Har du nogensinde ligget i din seng, hvorefter du opdager, at du har glemt at trække gardinerne for? Med elektriske gardiner kan du styre dine gardiner direkte fra sengen, et andet rum i boligen eller udenfor hjemmet.

Vores elektriske gardiner er nemme at betjene med fjernbetjening eller app, og kan indstilles til automatisk styring på bestemte tidspunkter af dagen. De fleste af vores gardintyper fås med motor, så du kan få de gardiner, du drømmer om.

Få gardin inspiration i dag

Vil du gerne vide mere om vores gardintyper eller se vores store udvalg af farver og stof? Så er du meget velkommen til at bestille et uforpligtende besøg af vores gardinbus.

Under et besøg vil en af vores erfarne gardinspecialister præsentere vores store udvalg, så du kan få den rette gardin inspiration.

Bestil en gardinbus i dag – og mærk forskellen ved kvalitetsgardiner fra SEGA.