PERSONLIGE & ELEGANTE

STOFGARDINER

STOFGARDINER – DER FORENER DET KLASSISKE MED DET MODERNE

Stofgardiner er en af de mest klassiske og dekorative gardinløsninger, vi har. Elegante stofgardiner appellerer både til traditionel og moderne boligindretning og kan bruges enten alene eller til mere dekorative formål.

Stofgardiner til både klassisk og moderne boligindretning

Smukke stofgardiner kan både bruges alene eller til mere dekorative formål i kombination med f.eks. et plisségardin eller rullegardin som afskærmning. Karakteristisk for stofgardiner på mål er, at de kan være med til at skabe stil, stemning og personlighed i dit hjem. Der kan skabes en hyggelig, romantisk og varm stemning eller et minimalistisk og stilrent udtryk. Slip kreativiteten løs, og få fuldendt dit hjem med stofgardiner efter mål.

Stofgardiner fra SEGA
LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af SEGA gardinbussen til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN

Skab stemning og godt indeklima med stofgardiner

Forkæl dit hjem med lange bløde stofgardiner, der giver så meget stemning til rummet. Lange, bløde stofgardiner kan virkelig være med til at skabe en følelse af luksus og huleagtig hygge. Samtidig kan stofgardiner bidrage til et godt indeklima. Et stofgardin efter mål fra SEGA gør nemlig mere end at afskærme for varmen og solens stråler; stofgardiner bidrager også til en forbedret akustik i hjemmet, fordi de virker lydabsorberende. Det er specielt godt, hvis du har gipsloft eller store flader med klinker eller andre hårde materialer.

Hos SEGA mener vi, at funktionalitet, kvalitet og stil går hånd i hånd. Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte løsning, der matcher dig og din families personlige stil. Så du kan nyde, at dit hjem bliver et endnu bedre sted at være.

Få et personligt og individuel gardin efter mål

Mulighederne er mange, og uanset om du er mest til lyse og lette stofgardiner, mørke og maskuline stofgardiner eller mere romantiske gardiner efter mål, så gælder det om at finde det perfekte match mellem stil og funktionalitet. Du finder alle vores gardintyper på mål og et væld af kombinationsmuligheder i vores store gardin sortiment.

Hos SEGA sætter vi en ære i at levere høj kvalitet og faglighed – alt sammen til den rigtige pris. Vores dygtige og erfarne gardineksperter sikrer den høje faglighed og viden, så du får lige den gardinløsning, som du drømmer om til din bolig.

SEGA gardin bussen og vores erfarne gardineksperter kommer gerne på et uforpligtende besøg hjemme hos dig og viser dig de mange muligheder i dit hjem – vi har altid en bus i nærheden af dig når du søger stofgardiner efter mål.