STOFGARDINER EFTER MÅL

PERSONLIGE & ELEGANTE

STOFGARDINER – FOREN DET KLASSISKE MED DET MODERNE

Stofgardiner er en af de mest klassiske og dekorative gardinløsninger, vi har. Elegante stofgardiner appellerer både til traditionel og moderne boligindretning og kan bruges enten alene eller til mere dekorative formål.

Uanset, om du ønsker lette hørgardiner, tunge velourgardiner eller noget helt tredje, så kan vi levere de gardiner, du drømmer om.

Stofgardiner til boligindretningen

Smukke stofgardiner efter mål kan både bruges alene eller til mere dekorative formål. I kombination med f.eks. et plisségardin eller rullegardin, kan du skabe det ønskede udtryk samt opnå effektiv solafskærmning. Karakteristisk for et stofgardin er, at de kan være med til at skabe stil, stemning og personlighed i dit hjem.

Bestil et uforpligtende besøg
Foren det klassiske og moderne med stofgardiner efter mål
Drømmende stofgardiner til dit hjem
Stofgardiner sætter stemningen i stuen

Skab stemning og godt indeklima med stofgardiner

Forkæl dit hjem med luksuriøse, lange stofgardiner efter mål, der tilfører rummet en unik stemning. Lange, bløde gardiner i stof kan virkelig forvandle dit hjem til en hyggelig oase fyldt med komfort og stil. Udover at tilføre luksus kan vores skræddersyede stofgardiner også forbedre indeklimaet i dit hjem. Et stofgardin efter mål fra SEGA gør nemlig mere end at skærme for solens stråler, og de har også lydabsorberende egenskaber, der bidrager til en bedre akustik i dit hjem. Dette er særligt værdifuldt, hvis du har store områder med hårde materialer som gipslofter eller klinker.

Hos SEGA mener vi, at funktionalitet, kvalitet og stil går hånd i hånd. Lad os hjælpe dig med at finde de perfekte gardiner, der matcher dit behov og din personlige stil.

Vi står klar til at hjælpe med, at dit hjem bliver et endnu bedre sted at være.

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

læs artiklen her

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

Få et stofgardin i samtlige farver og nuancer

Uanset om du foretrækker lyse og lette gardiner i stof, mørkere og mere maskuline nuancer, eller måske endda romantiske gardiner efter mål, er valget dit. Det handler nemlig om at skabe den perfekte balance mellem stil og funktionalitet. Du finder alle vores gardintyper på mål og et væld af kombinationsmuligheder i vores store sortiment.

Hos SEGA sætter vi en ære i at levere kvalitet og ekspertise til den rette pris. Vores erfarne gardineksperter står klar til at rådgive dig og sikre, at du får præcis den gardinløsning, der passer til din bolig.

SEGA gardinbus og vores erfarne gardineksperter tilbyder et gratis og uforpligtende besøg. Vi kommer gerne til dig og præsenterer de utallige muligheder, så du kan træffe de rigtige valg i dit eget hjem. Der er altid en bus i nærheden af dig.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM Stofgardiner

3 fordele ved stofgardiner efter mål

Stofgardiner har langt flere fordele end blot at blokere for lyset. Vi har oplistet 5 gode grunde til at vælge stofgardiner fra SEGA.

  1. Skaber stemning og hygge: Gardiner i stof kan definere stemningen i ethvert rum. Det lange, bløde stof tilføjer varme og hygge, der indbyder til ro og afslapning. Uanset om du ønsker et let eller tungt udtryk, kan stofgardiner tilpasses for at opnå den ønskede stemning.
  2. Bedre akustik: Stofgardiner skiller sig ud i forhold til andre gardintyper ved at forbedre akustikken i rummet med deres lyddæmpende egenskaber. Stoffet reducerer generende støj og skaber en bedre akustik, især i rum med hårde overflader som klinker og gipsloft.
  3. Flere anvendelsesmuligheder: Hvem siger, at stofgardiner kun hører til i vinduerne? Et stofgardin kan nemlig bruges til mere end blot solafskærmning! Anvend et stofgardin som rumdeler, vægdekoration eller for at skabe et “ekstra” rum i boligen.

Personlige og elegante stofgardiner efter mål

SEGA været førende inden for personlige gardinløsninger i over 50 år, hvor vi har leveret gardiner til danskerne.

Bring naturen ind i boligen med gardiner i uld eller hør for et naturligt look, velourgardiner for at opnå et luksuriøst udtryk eller noget helt tredje. Alt kan stort set lade sig gøre.

Bestil en gardinbus for at se vores sortiment

Vi tilbyder hjemmebesøg for at sikre de perfekte mål til dine gardiner. Vores erfarne gardineksperter giver dig gode råd og forslag, og hjælper dig i din søgen efter gardiner til dit hjem, sommerhus eller virksomhed

SEGA har hjulpet et utal af danskere gennem årenes løb, og vi står også klar til at hjælpe dig.

Lad dig inspirere her på siden, og bestil et gratis besøg af vores gardinbus.