PERSONLIGE & ELEGANTE

STOFGARDINER

STOFGARDINER – DER FORENER DET KLASSISKE MED DET MODERNE

Stofgardiner er en af de mest klassiske og dekorative gardinløsninger, vi har. Elegante stofgardiner appellerer både til traditionel og moderne boligindretning og kan bruges enten alene eller til mere dekorative formål.

Stofgardiner til både klassisk og moderne boligindretning

Smukke stofgardiner kan både bruges alene eller til mere dekorative formål i kombination med f.eks. et plisségardin eller rullegardin som afskærmning. Karakteristisk for stofgardiner på mål er, at de kan være med til at skabe stil, stemning og personlighed i dit hjem. Der kan skabes en hyggelig, romantisk og varm stemning eller et minimalistisk og stilrent udtryk. Slip kreativiteten løs, og få fuldendt dit hjem med stofgardiner efter mål.

Stofgardiner fra SEGA
LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af SEGA gardinbussen til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN

Skab stemning og godt indeklima med stofgardiner

Forkæl dit hjem med lange bløde stofgardiner, der giver så meget stemning til rummet. Lange, bløde stofgardiner kan virkelig være med til at skabe en følelse af luksus og huleagtig hygge. Samtidig kan stofgardiner bidrage til et godt indeklima. Et stofgardin efter mål fra SEGA gør nemlig mere end at afskærme for varmen og solens stråler; stofgardiner bidrager også til en forbedret akustik i hjemmet, fordi de virker lydabsorberende. Det er specielt godt, hvis du har gipsloft eller store flader med klinker eller andre hårde materialer.

Hos SEGA mener vi, at funktionalitet, kvalitet og stil går hånd i hånd. Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte løsning, der matcher dig og din families personlige stil. Så du kan nyde, at dit hjem bliver et endnu bedre sted at være.

Stofgardiner efter mål – Derfor er det vigtigt

Uanset hvilke typer stofgardiner, du vælger at købe, er det vigtigt sikre, at gardinerne er opmålt og tilpasset dit hjem og dine vinduer. Mange huse har vinduer og døre, der ikke er standardmål. Har man ikke standardmål, bør man få lavet sine stofgardiner efter mål, så de passer helt perfekt til størrelsen på vinduet.

Hvis ikke dine gardiner er opmålt korrekt, vil de for det meste fremstå skæve med lysstråler i siderne, når gardinerne er trukket for. Dette ser ufærdigt og uheldigt ud og er selvfølgelig ikke ideelt, når man lige har købt gardiner, der skal dække for solens stråler.

Derfor er det vigtigt med en præcis opmåling af dine gardiner inden, du køber gardiner. Når du bestiller en gardinbus hos SEGA, kommer vores gardineksperter hjem til dig og laver en gratis, korrekt opmåling af alle dine vinduer. Herefter får du et uforpligtende tilbud på gardinerne. Ved at gøre det sådan kan du vide dig sikker på, at gardinerne bliver opmålt korrekt og passer helt præcist til dine unikke vinduer og døre.

Personlige og elegante stofgardiner

Hos SEGA har vi i mere end 50 år hjulpet danskerne med personlige og elegante løsninger med stofgardiner, mørklægning, solafskærmning eller andet.
Vi tager altid udgangspunkt i den enkeltes behov, og som kunde vil man opleve en høj grad af fleksibilitet og valgfrihed.
Der er mange muligheder for at finde en løsning, der passer til ens stil og hjemmets øvrige indretning. Vores dygtige og hjælpsomme gardineksperter har hjulpet mere end 100.000 danskere med at finde en løsning, der matcher den enkeltes smag.
En ting, der er fælles for de produkter, som du finder på vores hylder, er den gode kvalitet. Kvalitet er et nøgleord i vores produktion og i forhold til de leverandører, som vi arbejder sammen med. Gør brug af vores lange erfaring i dag og få en løsning, der passer til dig.
Vi kommer gerne på besøg med vores gardinbus, så du i ro og mag kan finde de gardiner, der passer til dit hjem.

Derfor er det vigtigt med en præcis opmåling af dine gardiner inden, du køber gardiner. Når du bestiller en gardinbus hos SEGA, kommer vores gardineksperter hjem til dig og laver en gratis, korrekt opmåling af alle dine vinduer. Herefter får du et uforpligtende tilbud på gardinerne. Ved at gøre det sådan kan du vide dig sikker på, at gardinerne bliver opmålt korrekt og passer helt præcist til dine unikke vinduer og døre.

Få et personligt og individuel gardin efter mål

Mulighederne er mange, og uanset om du er mest til lyse og lette stofgardiner, mørke og maskuline stofgardiner eller mere romantiske gardiner efter mål, så gælder det om at finde det perfekte match mellem stil og funktionalitet. Du finder alle vores gardintyper på mål og et væld af kombinationsmuligheder i vores store gardin sortiment.

Hos SEGA sætter vi en ære i at levere høj kvalitet og faglighed – alt sammen til den rigtige pris. Vores dygtige og erfarne gardineksperter sikrer den høje faglighed og viden, så du får lige den gardinløsning, som du drømmer om til din bolig.

SEGA gardin bussen og vores erfarne gardineksperter kommer gerne på et uforpligtende besøg hjemme hos dig og viser dig de mange muligheder i dit hjem – vi har altid en bus i nærheden af dig når du søger stofgardiner efter mål.

Stofgardiner efter dine mål

Vi kommer gerne på besøg hjemme ved dig, så vi kan finde de rigtige mål for dine gardiner. På den måde er vi sikre på, at løsningen passer til dit hjem. Det er vigtigt for os, at du får en løsning, som du også er glad for i fremtiden. Derfor hjælper vi dig gerne med gode råd og forslag, når du er på udkig efter stofgardiner til hjemmet, sommerhuset eller andre steder, hvor du kunne bruge personlige og elegante gardiner, der er tilpasset målene i det rum, hvor de anvendes.
Det er gratis at få besøg af vores dygtige gardineksperter, der måler op hjemme hos dig. Dit personlige tilbud er ganske uforpligtende, så du kan trygt bestille tid i dag.

Stor valgfrihed med stofgardiner

Vi har hjulpet mere end 100.000 danskere i årenes løb, og vi glæder os til at finde en passende løsning i samarbejde med dig. Der er stor valgfrihed, når det kommer til stofgardiner. Vi har mange forskellige modeller på lager, så der er en god chance for at finde de gardiner, der giver det udtryk, som du drømmer om. Vi vil gerne inspirere dig, så se mere her på siden, hvor vi skriver om de forskellige løsninger.
Du kan også tage kontakt til en af vores dygtige og hjælpsomme medarbejdere, der kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Stofgardiner, du drømmer om

Få de stofgardiner, som du drømmer om. Kontakt os i dag, og gør drømmen til virkelighed.
Stor variation af stofgardiner
Du finder et stort og varieret udvalg af stofgardiner på vores hylder. Med vores hjælp kan du få det, som du vil have det, og vi kan garanteret også finde en løsning, der passer til dine behov uanset, om du er til de klassiske udtryk, den romantiske stil eller en helt anden stilart.
Vi glæder os til at høre fra dig.

SEGA gardin bussen og vores erfarne gardineksperter kommer gerne på et uforpligtende besøg hjemme hos dig og viser dig de mange muligheder i dit hjem – vi har altid en bus i nærheden af dig når du søger stofgardiner efter mål.