STOFGARDINER EFTER MÅL

PERSONLIGE & ELEGANTE

STOFGARDINER – ET VÆLD AF MULIGHEDER

Hos SEGA finder du et væld af muligheder, hvis du ønsker stofgardiner efter mål! Stofgardiner er en af de mest klassiske gardinløsninger, du kan vælge.

De lange gardiner kan både appellerer til den traditionelle og moderne boligindretning, da vi har et bredt udvalg af stoftyper. Uanset, om du ønsker lette hørgardiner, tunge velourgardiner eller transparente gardiner, kan du finde det i gardinbussen fra SEGA.

Lange stofgardiner i boligindretningen

Smukke, lange stofgardiner efter mål kan anvendes alene eller til mere dekorative formål. Vælg f.eks. at kombinere dit nye stofgardin med et plisségardin eller rullegardin!  På den måde kan du få mørklægning fra rullegardinet eller isolering fra plisségardinet – og samtidig opnå det ønskede, visuelle udtryk med stofgardinet.

Bestil et uforpligtende besøg
Stofgardiner i alle farver
Lette stofgardiner i hvid
Stofgardiner i kombination med up and down plisségardiner
Tunge stofgardiner i velour
Farverigt stofgardin på mål
Gennemsigtige stofgardiner i stuen
Stofgardin i grøn

SKAB STEMNING OG GODT INDEKLIMA MED STOFGARDINER

Forkæl dit hjem med luksuriøse, lange stofgardiner efter mål, der tilfører rummet en unik stemning. Udover at tilføre luksus kan vores skræddersyede stofgardiner også forbedre indeklimaet i dit hjem.

Et langt stofgardin fra SEGA gør nemlig mere end at skærme for solens stråler – vælger du et velourgardin, er det lyddæmpende og isolerende. Det er værdifuldt, hvis du har et gipsloft, klinker og holder af en minimalistisk indretning uden mange boligtekstiler.

Hos SEGA mener vi, at funktionalitet, kvalitet og stil går hånd i hånd. Lad os hjælpe dig med at finde de perfekte gardiner, der matcher dit behov og din personlige stil.

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

LÆS MERE
Køb nye stofgardiner efter mål med SEGA gardinbus

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

VÆLG DIN FAVORIT FARVE OG NUANCE

Uanset om du foretrækker lyse, lette gardiner i stof, tunge gardiner i en dominerende farve, eller romantiske stofgardiner i en iøjnefaldende farve, er valget dit. I vores gardinbus finder du stofgardiner i alle regnbuens farver – lige fra blå, grønne og orange gardiner til sandfarvede, brune og hvide gardiner.

Hos SEGA sætter vi en ære i at levere kvalitet og ekspertise til den rette pris. Vores erfarne gardineksperter står klar til at rådgive dig om farven på dine nye gardiner, så du får den helt rigtige gardinløsning.

Har du brug for farve-inspiration? Find ud af, hvordan du vælger den rigtige farve gardin!

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM STOFGARDINER

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

FORDELE VED STOFGARDINER EFTER MÅL

6 fordele ved et stofgardin: 

 1. Bedre akustik: Stofgardiner forbedrer akustikken i rummet med deres lyddæmpende egenskaber. Stoffet reducerer generende støj og skaber en bedre akustik.
 2. Isolerende effekt: Stofgardiner i velour fungerer som et isolerende gardin.
 3. Flere forskellige stoftyper: Vælg mellem mange stoftyper – alt fra hør, velour, flagdug m.fl.
 4. Skaber stemning og hygge: Det lange, bløde stof tilføjer varme og hygge som indbyder til ro og afslapning.
 5. Designmuligheder: Vælg at kombinere flere slags stofgardiner for at opnå en bestemt stil i boligindretningen.
 6. Flere anvendelsesmuligheder: Du kan anvend et stofgardin som rumdeler, vægdekoration eller til at skabe et “ekstra” rum i boligen.

KOMBINÉR STOFGARDINER MED ANDRE GARDINTYPER

Opgrader dit hjem ved at kombinere det klassiske udseende af stofgardiner med funktionaliteten af plisségardiner, rullegardiner eller foldegardiner.

Duette® plisségardiner tilføjer energieffektivitet og bedre akustik, mens de spiller sammen med stofgardinernes varme og tekstur. Rullegardiner tilføjer et minimalistisk element, en ideel partner til de mere traditionelle stofgardiner. Foldegardiner byder på rene linjer og brugervenlighed, som komplementerer stofgardinernes charmerende udtryk.

HVILKEN TYPE STOF FORETRÆKKER DU?

Det kan være svært at beslutte, hvilket stofgardin der passer ind i din indretning. Heldigvis finder du et stort udvalg af stofgardiner af forskelligt gardinstof hos SEGA.

I vores gardinbus finder du bl.a.: 

 • Hørgardiner
 • Velourgardiner
 • Satingardiner
 • Fløjlsgardiner
 • Stofgardiner i viskose
 • Stofgardiner i bomuld
 • Stofgardiner i polyester.

BESTIL EN GARDINBUS FOR AT SE VORES SORTIMENT

Vi tilbyder hjemmebesøg for at sikre de perfekte mål til dine gardiner. Vores erfarne gardineksperter giver dig gode råd og forslag, og hjælper dig i din søgen efter gardiner til dit hjem, sommerhus eller virksomhed.

SEGA har hjulpet et utal af danskere gennem årenes løb, og vi står også klar til at hjælpe dig.

Lad dig inspirere her på siden, og bestil et gratis besøg af vores gardinbus.