Køkkengardiner

HJEMMETS FUNKTIONELLE HJERTE

Køkkengardiner som fuldender rummet

FUNKTIONELLE KØKKENGARDINER

Køkkengardiner er svære at undvære. De hjælper med at lukke af for nysgerrige blikke og generende sollys, imens vi laver mad, spiser og hygger med familien. Derfor skal de være praktiske og funktionelle, mens de også skal være et smukt og dekorativt element i dit køkken.

Køkkenet er stedet, vi mødes

Køkkenet er mere end bare et sted, vi laver mad. For mange er det rummet, hvor vi mødes, hygger og deler dagens oplevelser. Derfor må dine køkkengardiner gerne skabe en stemning. Hvis du ønsker kvalitetsgardiner, der er skabt med tanke for både praktik og æstetik, har SEGA flere gardiner til dig.

Bestil et uforpligtende besøg

FUNKTIONELLE KØKKENGARDINER

Stilrene plisségardiner til køkkenet

PLISSÉGARDINER OG DUETTE®

Et plisségardin er en elegant og praktisk køkkengardin, som fylder meget lidt i vinduet, når det er trukket op. Vælg mellem mange farver og stof, der går fra transparente til mørklægning samt varianter med energibesparende egenskaber.

Køkkengardiner til enhver vinduestype

RULLEGARDINER

Rullegardiner er et klassisk gardin, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde.  Vores rullegardiner fås i mange farver, mønstre og stoftyper, så du kan få en personlig løsning, som matcher din bolig og stil.

Traditionelle persienner til køkkenvinduet

PERSIENNER

Persienner skærmer effektivt af for solen og er et meget fleksibelt gardin. Persienner har gennem mange år været et populært køkkengardin grundet deres praktiske egenskaber samt den lette og rengøringsvenlige udformning.

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

Læs mere

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

Færdigsyede køkkengardiner

Sæt tonen i dit køkken med vores fantastiske sortiment af færdigsyede køkkengardiner! Vores gardiner er mere end bare en praktisk løsning – de er et element, der kan transformere dit køkken fra ordinært til ekstraordinært.

Vores køkkengardiner er skabt til at ramme balancen mellem funktionalitet og æstetik. De er fremstillet i holdbart materiale af høj kvalitet, der holder på farven og tåler den travle hverdag i køkkenet. Gardinerne regulerer lyset på en elegant måde, skaber privatliv, og bidrager samtidig til den hyggelige atmosfære, som gør et køkken til hjertet i ethvert hjem.

Ved at bestille en gardinbus, kan du få vedledning og se hele vores udvalg af skønne gardiner til dit køkken.

Hvad er de bedste køkkengardiner?

Køkkenet er et travlt sted, hvor madlavning, spisning og samtale finder sted. Derfor skal dine køkkengardiner kunne modstå varme, fugt og hyppigt brug.

Vi anbefaler følgende gardiner til køkkenet: 

Hvis dine køkkenvinduer er placeret, så de er svære at komme til, så kan du med fordel vælge et elektrisk gardin. Særligt ældre lejligheder kan have disse problemer.

Vælg praktiske gardiner til køkkenet

Valget af gardiner til køkkenet adskiller sig fra gardiner til stuensoveværelset og andre rum i boligen. I køkkenet laver vi mad, brygger kaffe og vasker op, og køkkengardiner bliver derfor udsat for både damp, fugt og stænk fra vasken og madlavningen.

Derfor er det en god idé at vælge et køkkengardin, der kan trækkes op og indstilles fleksibelt. Persienner er modstandsdygtige og meget nemme at rengøre, og de er derfor meget velegnede til køkkenet. Rullegardiner kan også anvendes i køkkenet, da de fleste stoftyper kan rengøres med en fugtig klud.

Plisségardiner er et af de mest eftertragtede køkkengardiner – særligt vores variant med updown honeycomb. Dette gardin kan du placere hvor som helst i vinduet.

Se vores udvalg af køkkengardiner

Er du klar til at finde det perfekte, skræddersyede gardin til dit køkken? Hos SEGA har vi altid en gardinbus nær dig.

Under et besøg af vores gardinbus vil en erfaren gardinekspert hjælpe dig med at finde et køkkengardin, som opfylder alle dine krav og forventninger. Derudover får du også hjælp til opmålingen, så du kan være sikker på at gardinerne passer perfekt til dit vindue.

Bestil et uforpligtende besøg af vores gardinbus i dag, så er det et skridt nærmere på at få dine drømmegardiner til køkkenet.

UDFORSK GARDINLØSNINGER TIL ANDRE RUM

    Gardiner til badeværelset

    Gardiner til kontoret

    Børnegardiner til børneværelset

    Gardiner til soveværelset

    Gardiner til stuen