GARDINER DER PASSER PERFEKT

RULLEGARDINER PÅ MÅL

Hvorfor vælge rullegardiner på mål?

Når du vælger at købe rullegardiner på mål, får du en individuel tilpasset gardinløsning, der passer perfekt – uanset størrelsen på dine vinduer. Det er så ærgerligt, hvis der lige mangler nogle få millimeter – især hvis dit rullegardin skal bruges som mørklægning på børneværelset eller i soveværelset, og der slipper lys ind ad siderne af gardinet.

Hvorfor skal jeg ikke vælge rullegardiner på mål?

Når du skal vælge nye gardiner, skal du tage udgangspunkt i dit behov. Måske skal gardinet bruges i et rum, hvor det er knap så vigtigt, om farven passer helt perfekt til møblerne og den øvrige indretning. Eller hvor det er knap så vigtigt, at gardinet passer 100% til vinduets mål. I sådan et tilfælde vil et gardin i standardmål måske være det bedste valg.

Stofgardiner fra SEGA

Få opmålt dine rullegardiner af professionelle gratis

Hos SEGA har vi valgt udelukkende at sælge individuelt tilpassede gardinløsninger, som du bliver præsenteret for i eget hjem – vi kommer hjem til dig med vores gardinbus, og det er helt gratis! Det gør vi, fordi vi ved, at rullegardiner skal ses og opleves, der hvor de skal bruges. Og fordi vi ved, at vores kunder får langt større glæde af deres gardiner, hvis de kan vælge et tilpasset gardin helt efter egne ønsker og behov. Vores udvalg består af en lang række kvalitetsgardiner efter mål i mange typer, modeller og farver. Udviklingen har desuden sørget for, at du i dag kan vælge imellem flere forskellige smarte teknologier, der forbedrer funktionaliteten og gør din hverdag nemmere og mere sikker.

Find inspiration til dine rullegardiner efter mål hos SEGA

Kvalitetsgardiner fra SEGA er smukke rullegardiner på mål, der rammer tidens trends og giver glæde i mange år.

Vores gardineksperter har et omfattende kendskab til rullegardiner efter mål – både hvad angår det tekniske og designmæssige. De lytter til dine behov og krav, og sammen skaber I ideelle gardinløsninger til dit hjem. Vi ved, at hver lille detalje er vigtig, og denne opmærksomhed på detaljer sikrer, at dine rullegardiner bliver fremstillet præcist som de skal, så du bliver tilfreds med det færdige resultat.
Vores skræddersyede rullegardiner efter mål er en enkel måde at forvandle dit vindue på. Bestil et besøg af SEGA gardinbussen, og oplev vores brede udvalg af farver og designs. Mens du venter, kan du læse mere om rullegardiner her.