HJEMMETS FUNKTIONELLE HJERTE

KØKKENET

Funktionelle og dekorative linjer

Gardiner i køkkenet er svære at undvære. De hjælper med at lukke af for nysgerrige blikke og generende sollys, imens vi laver mad, spiser og hygger med familien. Derfor skal de være praktiske og funktionelle, mens de også skal være et smukt og dekorativt element i dit køkken.

Køkkenet er stedet, vi mødes

Køkkenet er mere end bare et sted, vi laver mad. For mange er det rummet, hvor vi mødes, hygger og deler dagens oplevelser. Derfor må gardinerne gerne skabe en stemning og være flotte at se på. Hvis du ønsker kvalitetsgardiner, der er skabt med tanke for både praktik og æstetik, har SEGA flere løsninger, der forener det praktiske gardin med det æstetiske gardin til dit køkken.

hør gardiner

VORES FORSLAG TIL GARDINER TIL KØKKENET

hvid plissé

PLISSÉGARDINER OG DUETTE®

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når det er trukket op. Du kan vælge mellem mange farver og stoffer, der går fra transparente til mørklægning samt en energibesparende variant med energieffektive egenskaber.

cremehvidt rullegardin

RULLEGARDINER

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde. Rullegardiner fås i mange farver, mønstre og stoftyper, så der er adskillige muligheder for at få en personlig løsning, der matcher din bolig og stil.

persienne lavet af træ

PERSIENNER

En persienne skærmer effektivt af for solen og er et meget fleksibelt gardin. Persienner har gennem mange år været et populært valg takket være de praktiske egenskaber samt den lette og rengøringsvenlige udformning.

UDFORSK GARDINLØSNINGER TIL ANDRE RUM

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af vores SEGA gardinbus til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.

Lad dig inspirere af unikke gardinløsninger

Tendenser tyder på, at vi bevæger os hen imod flere farver og naturmaterialer i køkkenet og boligindretningen generelt. Mange drømmer om mere hygge, og alle de hvide flader bliver afløst af varme farver og materialer inspireret af naturens taktilitet og materialer. Med det rigtige valg af gardiner har du virkelig mulighed for at forene moderne, dekorative gardiner med praktiske og funktionelle gardiner.

Hos SEGA finder du gardiner i materialer og styles, der rammer tidens trends, og der er uanede muligheder for at få en tilpasset gardinløsning, der passer netop til dit hjem og din stil. Bestil SEGA bussen og gå på opdagelse i vores gardinunivers, og lad dig inspirere til elegante, funktionelle og unikke gardinløsninger til dit køkken.

Få en praktisk og funktionel gardinløsning

Når vi taler om gardiner til køkkenet, er det vigtigt at have øje for det praktiske og hygiejniske. Køkkenet er stedet, hvor vi laver mad, brygger kaffe og vasker op. Så gardinet bliver nemt udsat for damp, fugt og stænk fra vasken og madlavningen.
Det er derfor en god idé at vælge gardiner, du kan trække op og indstille fleksibelt, hvis du ønsker en praktisk og enkel gardinløsning til køkkenet. Da gardiner i køkkenet bliver udsat for lidt af hvert fra madlavningen, er det en fordel, at de er nemme at rengøre. Persienner er eksempelvis meget nemme at rengøre og er derfor meget velegnede til køkkenet. Rullegardiner kan også anvendes i køkkenet, da de fleste stoftyper kan rengøres med en fugtig klud.

Andre gardintyper kan også sagtens bruges i køkkenet. De kræver blot lidt mere, når du vil rengøre dem.

Du kan høre meget mere om gardiner til køkkenet fra en af vores dygtige gardineksperter. Få et uforpligtende besøg af SEGA bussen, og få rådgivning af en af vores dygtige gardineksperter. Vi har altid en bus i nærheden af dig.