PERSIENNER PÅ MÅL

PERSIENNER EFTER MÅL

Derfor skal du købe persienner efter mål

Persienner er et klassisk valg indenfor solafskærmning. Når du køber persienner efter mål, er udvalget større end de standardvarer, du finder på hylderne i butikkerne. Vidste du eksempelvis, at du også kan få de praktiske og enkle persienner i smuk eg? Du kan også skabe dit helt eget fine, personlige design ved at vælge farvede tekstilbånd. Når du køber persienner på mål, slipper du samtidig for besværet med selv at tilpasse persiennerne til dit vinduesmål, inden de er klar til at hænge op. Lad os inspirere dig og klare opmåling og montering, mens du læner dig tilbage og nyder dine nye smukke persienner.

Hvordan ved jeg om mine persienner har de rigtige mål?

Et gardin der ikke passer perfekt, ser sjældent godt ud. Persienner, der mangler nogle centimeter i begge sider, giver et ufærdigt og ikke så stilfuldt udtryk. Dertil kommer de praktiske ulemper – er dine persienner nogle millimeter for smalle, kan solstrålerne komme ind ad vinduet og være generende i hverdagen, når familien skal se TV, arbejde eller sove. Lad os stå for opmålingen, så du er garanteret et perfekt resultat, som du kan glædes over hver dag.

bambus persienne

Hvordan køber man persienner på mål?

Når du skal vælge nye persienner på mål, kan du få inspiration og uforpligtende rådgivning af vores gardineksperter. Vi sætter en ære i at levere inspirerende ideer og praktiske, individuelle løsninger til dit hjem!
SEGA gardinbussen kommer hjem til dig med et bredt udvalg af vareprøver. Med en afslappet tilgang guider vores gardineksperter dig igennem processen, så du får det bedste udgangspunkt for at vælge den rette gardinløsning til netop dit hjem. Du får personlig rådgivning, der tager afsæt i dit hjem og dine ønsker og behov, og bliver klogere på de mange gode gardinløsninger, der findes.

Et besøg af SEGA gardinbussen tager normalt omkring 60-75 minutter. Sammen gennemgår I de forskellige gardintyper og stofprøver, hvorefter dine vinduer måles op, så vi kan give dig et præcist tilbud på dine valgte produkter. Book et besøg og få inspirerende og kompetent vejledning – vi glæder os til at hjælpe dig.

Persienner i forskellige design og farver

Alle gardiner og persienner efter mål fra SEGA er af høj kvalitet, og produceres med afsæt i netop dine personlige valg. Hos SEGA gardiner finder du et kæmpe udvalg af stoftyper, farver og mønstre, der rammer tidens trends og giver glæde i mange år. Vi leverer og monterer gardiner, som er nøjagtig tilpasset dit hjem og dine behov – sådan mener vi, du får den mest optimale gardinløsning.

Vi har ekspertisen, når det gælder gardiner, opmåling og montage. Vores persienneeksperter har et omfattende kendskab til produkterne – både hvad angår det tekniske og designmæssige. De lytter til dine behov og krav, og sammen skaber I ideelle persienner efter mål til dit hjem. Vi værner om vores håndværk, og vi ved, at enhver lille detalje er vigtig. Denne opmærksomhed på detaljer sikrer, at du får en personlig gardinløsning, der passer på millimeter.

Vores persienner på mål er en enkel måde at forvandle dit vindue på. Med et gratis og uforpligtende besøg af SEGA gardinbussen får du masser af inspiration gennem vores brede udvalg af farver og designs. Mens du venter, kan du læse mere om persienner her.