TRÆPERSIENNER EFTER MÅL

Naturlige og æstetiske

Træpersienner med et moderne og naturligt look

Træpersienner er og forbliver en populær gardinløsning. Og med persienner i træ eller bambus får du en skøn kombination af funktion og minimalistisk elegance. Træpersienner tilføjer varme og karakter til dit hjem, og de passer så fint til den naturlige og nordiske stil.

Inddrag et naturligt element i indretningen

Træ oplever netop nu en enorm renæssance i boligindretningen, og persienner i træ er en perfekt tilføjelse til din øvrige indretning i træ. Persienner i træ passer enormt godt til en nordisk indretningsstil, uanset om du foretrækker et klassisk eller moderne udtryk i rummet. De tilpasses efter dine præferencer og rummets karakter og fås i et væld af farver. Vælg stigebåndet i en kontrastfarve for at give mere dynamik i rummet eller for at matche det med andre boligtekstiler.

Bestil et uforpligtende besøg
Træpersienner bidrager til en varm stemning

INVITÉR NATUREN INDENFOR MED TRÆPERSIENNER

Hvis du gerne vil tilføje varme, charme og et naturligt look til dit hjem, kan træpersienner være et nøgleelement i din indretning. Persienner tilføjer en tidløs elegance og personlighed til dit rum. Træets naturlige farver og teksturer tilfører en unik karakter til din indretning og bringer naturens skønhed ind i dit hjem.

Forestil dig fornemmelsen af skovens ro og lyden af fuglekvidder, mens du slapper af i soveværelset. Eller tilføj et organisk touch til dit hjemmekontor med træpersienner. Du kan vælge mellem to forskellige bredder for lamellerne, enten 25 mm eller 50 mm. Du har også mulighed for at vælge mellem snoretræk og drejestang eller betjeningssnore for at justere persiennens vinkel. Hvis du har store vinduer, anbefaler vi bredere lameller, da de giver dig en bedre udsigt og effektivt blokerer uønsket sollys.

HVAD ER FORDELENE VED PERSIENNER I TRÆ?

Persienner har været populære i mange hjem i årtier, og det er ikke uden grund. De har flere fordele, som er værd at fremhæve. Her er nogle af de vigtigste fordele ved træpersienner:

  • Moderne design: Træpersienner passer perfekt ind i enhver indretningsstil og tilføjer en naturlig og hyggelig stemning til rummet.
  • Tilpasning efter behov: Vores træpersienner kan skræddersys efter dine ønsker med forskellige farver og lamelbredder. Du kan vælge mellem lameller på enten 25 mm eller 50 mm i 12 forskellige farver og kombinere dem med stigebånd i forskellige nuancer.
  • Lyskontrol: Med træpersienner kan du nemt regulere lysindfaldet i rummet ved blot at justere lamellernes vinkel. Bare justér lamellernes vinkel og skab lige den stemning, du ønsker.
  • Nem vedligeholdelse: Træpersienner er relativt lette at vedligeholde og rengøre. Du kan holde dem pæne ved at støvsuge dem regelmæssigt eller tørre dem af med en fugtig klud.

TRENDY TRÆPERSIENNER I BAMBUS

Udover aluminium og træ, kan du også finde persienner lavet af bambus med en lamelbredde på 50 mm. Med bambus persienner får du ikke blot en miljøvenlig gardinløsning, men også en smuk og let persienne, der passer perfekt til stuen og soveværelset. Bambus er et elegant naturmateriale, der anvendes flittigt i boligindretning og tilfører en minimalistisk og nordisk stil til dit hjem. Derfor er vores bambus persienner et ideelt valg for at matche med andre organiske elementer i rummet og skabe en harmonisk helhed i din bolig.

SE VORES UDVALG AF PERSIENNER I TRÆ

Bestil et gratis besøg af en gardinbus fra SEGA, så du kan se vores omfattende sortiment af træpersienner og andre gardintyper. Under besøget vil vores erfarne gardineksperter medbringe gardinprøver, så du kan se, hvordan forskellige materialer og farver passer til dine vinduer og din indretning.

Hvis du ønsker skræddersyede træpersienner, vil vores eksperter hjælpe dig med præcise opmålinger, så dine gardiner passer perfekt til dine vinduer. Udforsk vores elegante gardinmuligheder og det store farveudvalg, og opdag, hvordan vores træpersienner kan bringe naturen ind i dit hjem.

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

Læs mere

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu