Summer Sale – SPAR 25% på alle gardiner t.o.m. 30/6

Solafskærmning

Solafskærmning

Få det bedste ud af solen med den rigtige solafskærmning

I Danmark er der meget lidt sol i vinterhalvåret, mens der i sommerhalvåret er så meget, at det generer os, når vi fx skal spise aftensmad eller sove. Med den rigtige solafskærmning sikrer du, at solens stråler forbliver behagelige på terrassen eller altanen, mens du samtidig kan justere lysindfaldet. Det skaber den rette stemning i din bolig uanset årstid – og hjælper dig samtidig med at passe godt på boligens interiør, som kan risikere at falme, hvis det står for længe i solen.

 

  • Vi skaber kompromisløs finish, som er 100 % tilpasset dig og din stil
  • Vores store udvalg af eksklusive kvalitetsgardiner giver uendelige muligheder
  • Vi monterer selvfølgelig for dig, så resultatet bliver perfekt
  • Du får altid kompetent rådgivning fra vores professionelle fagfolk

 

foldegardiner i kontor

FORSKELLIGE TYPER SOLAFSKÆRMNING

Acrimo knækarmsmarkise model 6720
Acrimo knækarmsmarkise model 6720
Acrimo knækarmsmarkise model 6720
Acrimo knækarmsmarkise model 6720

FORSKELLIGE TYPER SOLAFSKÆRMNING

Find den rigtige løsning for dig

Det kan være svært at træffe et valg, hvis du ikke ved, hvad de forskellige typer af solafskærmning har af fordele. Her på siden kan du se en række eksempler på smuk og elegant solafskærmning, som kan være den rigtige løsning for dig.

Er du i tvivl om, hvad der bedst komplimenterer din stil, kommer vores specialister gerne hjem til dig, så I sammen kan gennemgå dine ønsker og finde en løsning, som føles helt rigtig.

Hvilken solafskærmning passer til dig?

Solafskærmning kan være et let og luftigt gardin – fx persienner eller lamelgardiner – men det kan også være en markise, som er med til at lade dit inderum glide smukt sammen med uderummet.

Fuldend uderummet med en markise eller en pergola

En markise eller pergola er den perfekte løsning til terrassen, altanen eller haven, når du ønsker at tilføje elegance og lethed til dit uderum. En pergola er ofte en åben afskærmning, evt. beklædt med planter, som skaber et anderledes og luftigt udtryk, men ikke skærmer så effektivt for hverken sol eller regn. Det gør derimod en markise, som er et populært valg til solafskærmning, der kan tilpasses på et væld af måder, så den bliver, som du drømmer om.

Du kan også vælge permanent solafskærmning

Udendørs solafskærmning kan også være permanent afskærmning, som er en del af husets konstruktion. Det kan tage form som tagudhæng på huset, påmonterede skodder eller film på ruderne. Disse løsninger er ikke en del af vores varesortiment.

Skab den rette stemning med indendørs solafskærmning

Der er mange forskellige indendørsløsninger at vælge mellem, når du skal skærme af for solen. Den mest oplagte er naturligvis at vælge gardiner, som passer til dine facadevinduer eller ovenlysvinduer. Hos By Sega har vi hundredvis af smukke gardiner, som kan være med til at definere husets stil og sjæl, mens de samtidig skærmer for solen.

Indbygget solafskærmning

Trods det ér muligt at indbygge solafskærmning mellem flere lag glas, er løsningen svær at reparere og noget mere omfangsrig at skifte ud. Vi anbefaler derfor, at du i stedet vælger indvendig solafskærmning i form af gardiner. Det er en elegant og simpel måde at skærme af for solen på, og gør det samtidig nemt at opdatere stilen, når det passer dig.

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM SOLAFSKÆRMNING

Vi sidder klar til at hjælpe dig med vejledning og eventuelle spørgsmål alle
hverdage mellem klokken 9 og 15.

Ring på 70 20 10 72 eller skriv til os på info@sega.dk

Hvad er solafskærmning?

Solafskærmning er alt, som skærmer for solen, og løsningerne kan både være persienner, markiser, screens og monteres indvendigt eller udvendigt. by sega har flere forskellige løsninger der alle kan skræddersys efter dine behov. Har du brug for at kontrollere dit indeklima eller skærme af for solen? by sega er eksperter i solafskærmning.

Hvilken type solafskærmning skal jeg vælge?

Det kan være svært at gennemskue hvilken type solafskærmning du skal vælge, hvis ikke man kender alle mulighederne. Skal du vælge indvendig eller udvendig afskærmning? Inden du vælger, bør du overveje hvilken funktion din solafskærmning skal udfylde i dit hjem og hvilke fordele de hver især kan have. Tag fagmanden fra by sega med på råd, det er gratis.

GARDINBRANDS FRA ØVERSTE HYLDE

By Sega leverer kun branchens bedste gardiner,
hvor der er kvalitet til forskel

 

BOOK GARDINBUS
BY SEGA

Vi kører i hele Danmark (brofaste øer)

Besøg med opmåling og tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.

Ring på tlf. 33 60 65 00 eller udfyld formularen så ringer vi og aftaler en tid der passer dig

PERSONLIG RÅDGIVNING TIL FORSKEL

Vi måler gratis op  //  Du får et tilbud  //  Vi monterer  //  + 100.000 tilfredse kunder

Vi måler gratis op
Du får et tilbud
Vi monterer
+ 100.000 tilfredse kunder
Dansk virksomhed