Markise til erhverv

Caféer, restauranter & butikker

Flotte markiseløsninger

Den rette markise fungerer som en forlængelse af din restaurant eller café og skaber samtidig behagelige udendørsområder for dine kunder. 

Hos SEGA tilbyder vi skræddersyede markiser til erhverv i størrelser fra 240×200 cm og op til 700×300 cm. Hvis du ønsker, at markisen matcher 100 % din facade, kan kassetten indfarves i specielle RAL-farver. Så uanset om du er til det moderne eller klassiske udtryk, har vi flotte markiseløsninger til dig.

Traditionelle markiser og pergolaer

En traditionel markise er fleksibel og kan monteres på næsten alle slags vægge/facader. Den er ideel til caféer, restauranter og butikker, som ønsker at kunne betjene kunder udendørs i et lettere omskifteligt vejr. En pergola er en mere stationær løsning, som skaber et ekstra udendørs rum for din virksomhed. Pergolaen tilbyder robust afskærmning i stort set alle vejrforhold.

Bestil et uforpligtende besøg

MARKISER TIL CAFÉ OG RESTAURANTER

I Danmark er vejret meget omskifteligt, og det kan udfordre erhvervsdrivende inden for café- og restaurantbranchen. Med en markise kan du skærme for den skarpe sol og dække for den lette regnbyge. På dén måde kan du servere udendørs uafhængigt af vejret og give din café eller restaurant flere siddepladser til dine gæster. 

Ved at investere i en markise er du også med til at sikre, at dine gæster bliver siddende i længere tid. Når dit udendørsområde er behageligt, indbyder det nemlig automatisk til mere hygge og flere bestillinger. Kassetterne til vores markiser er lavet i 100% aluminium med rustfrie skruer og bolte, hvilket sikrer langvarig holdbarhed i al slags vejr. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af farver, materialer og designs, der kan tilpasses enhver virksomheds stil og brand.

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

læs artiklen her

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

MARKISER TIL BUTIKKER

Markiser er ikke kun forbeholdt caféer og restauranter. Butiksejere kan i særdeleshed også drage fordel af markisens alsidige og stilfulde løsning.  Vi har en markise, der passer til alt fra små modebutikker til store supermarkeder og detailforretninger.

En markise beskytter dine varer mod vejrforholdene, tiltrækker kunder og adskiller din butik visuelt fra konkurrenterne. Markisen bidrager også til at skabe et behageligt indeklima i butikken ved at skærme for solen. Dette gavner både dine medarbejdere og kunder.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM MARKISER

MARKISER MED MOTORSTYRING

Gør det nemt at styre dine markiser til erhverv med vores motoriserede løsninger. Med fjernbetjening eller app kan du justere dine markiser med præcision efter behov. Markiser med motorstyring giver dig fuld kontrol over lys og skygge i dine udendørsområder ved caféen, restauranten eller butikken. Derved sikrer du både et optimalt udendørsområde året rundt og et behageligt indeklima.

VIL DU HAVE BESØG AF VORES MARKISEBUS?

Ønsker du at sparre med eksperter inden for feltet, før du tager en beslutning om nye markiser til din virksomhed? Så tøv ikke med at bestille et besøg af SEGAs markisebus!! Vores eksperter vil demonstrere forskellige markiseløsninger, vender dine behov og tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til din virksomhed. Kontakt os i dag og lad os sammen skabe det ideelle udendørs miljø for din virksomhed!