Winter sale

Spar 25%

på alle plisségardiner

Spar 25% på alle vores
plisségardiner

Book nu og få besøg af SEGA gardinbussen, når det passer dig.

For at spare 25% på plisségardiner skal din booking af en gardinbus blot være gennemført i vores bookingkalender senest d. 23. januar. Det er helt op til dig, hvornår gardinbussen skal besøge dig. Du kan booke besøgstider helt frem til d. 28/03-2023.

Winter Sale gælder på alle plisségardiner, både enkeltlags med eller uden snoretræk. Plisségardiner med top down/bottom up. Plisségardiner med SmartCord® betjening samt med honeycomb, Duette® med mulighed for 100% mørklægning.

Book online: Indtast din adresse nedenfor, og benyt vores bookingkalender.

Du kan også ringe og booke et besøg: +45 33 60 65 00

*Ved udfyldelse godkender du vores cookie– og privatlivspolitik.

DEL BETALINGEN OP. LÅN HELT RENTEFRIT.

Lån op til 60.000 kr.

Ønsker du at benytte dig af mulighed for at købe din gardinløsning med rentefri finansiering, er det meget simpelt. Det kræver blot, du booker en af vores gardinbusser, med gratis opmåling og tilbud. Når du godkender dit tilbud, vælger du at betale med rentefri finansiering igennem Express Bank.

PLISSÉGARDINER INKL. DUETTE®

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når det er trukket op. Du kan vælge mellem mange farver og stoffer, der går fra transparente til mørklægning samt de energibesparende varianter honeycomb og Duette® med energieffektive egenskaber.

SEGA gardiner efter mål
Gratis opmåling

Gardiner efter mål, hvor funktionalitet, design og holdbarhed er i højsædet.

SEGA Bussen
SEGA Gardinbussen

Book SEGA gardinbussen og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

SEGA GARDINLØSNINGER
Vi hjælper hele vejen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.

Smukke plisségardiner

Plisségardiner er bare praktiske. De er som skabt til dig, der ikke er til persienner. Plisségardinet kan let trækkes op og ned for et behageligt lysindfald. Det er elegant og let at betjene. Hæng det i soveværelset eller stuen, i præcis den rolige eller farverige nuance, du foretrækker. Plisségardiner passer ind i ethvert rum og matcher en enkel indretningsstil. Vælg selv, om det skal være et klassisk plisségardin eller et Duette® gardin med dobbeltvæv for bedre isolering. Læs mere om begge typer her på siden, hvor du også finder et væld af inspiration.
Vi har allerede skabt flotte gardinløsninger til mere end 100.000 tilfredse danskere – skal du være den næste?

Plisségardiner til den simple indretning

Simpelt skal det være. Det bliver det med plisségardiner. Denne fleksible og moderne løsning pryder ethvert rum i din bolig med stil. Om det er i en lys og rolig farve, der tillader lidt lysindfald gennem stoffet, eller om du går med en mørkere nuance, der virkelig lukker af for lyset – det er op til dig. Vi står klar til at inspirere dig med et væld af farver og teksturer – og kan naturligvis levere gardinet på mål. Vi ved nemlig godt, at mange har huse med forskellige vinduesstørrelser samt, at ikke alle vinduer matcher de typiske mål.
Hos SEGA er det altid muligt at få et skræddersyet plisségardin.
Vælg selv, om det skal være:
Enkeltlags plisségardiner med eller uden snoretræk
Plisségardiner med top down/bottom up
Plisségardiner med SmartCord® betjening
Plisségardiner med honeycomb, Duette® eller 100% mørklægning

Gør hverdagen praktisk med plisségardiner

Glem alt om snore og kæder, der går i stykker. Eller store stofgardiner, der skal til vask hele tiden. Med plisségardiner får du en funktionel løsning, der gør hverdagen nemmere. Plisségardiner er nemme at betjene for alle og enhver og udført i høj kvalitet. Ligesom de er lette at rengøre. Dertil er gardinerne flotte at se på. Du finder ikke en mere elegant løsning, der er nemmere at bruge eller rengøre.

Hvordan skal plisségardinet betjenes?

Du kan gå med et helt klassisk gardin med traditionel snor eller kæde. Mange vælger dog betjeningsløsninger som top down/bottom up, der lader dig placere gardinet, som du ønsker det f.eks. midt på vinduet. LiteRise® er også populært, da du med denne betjening kan rulle ned med et let træk i underskinnen. SmartCord® er til dig, der ønsker en børnesikker løsning; snoren er kort, uanset om gardinet er rullet op eller ned.

Plisségardiner og Duette® i skønne farver

Hvilken farve skal du vælge? Plisségardiner og duette fra SEGA kommer i utallige nuancer og smukke farver. Personliggør gardinet, så det matcher din indretningsstil og bringer liv og sjæl i dit rum. Gå med hvid eller beige for et naturligt look. Vælg en farverig terrakotta for et nordisk og farverigt udtryk.

Bestil dit plisségardin på mål i dag og få 25% rabat

SEGA tilbyder gardiner på alle mål. Du kan dermed altid få gardiner i høj kvalitet til dine vinduer uanset hvilken størrelse, de har. Shop plisségardiner eller Duette® på mål – bestil et besøg af vores gardinbus allerede i dag. Vi glæder os til at inspirere dig!