fbpx

LAD ROEN SÆNKE SIG

GARDINER TIL SOVEVÆRELSE

Skab rammerne for en god søvn

Valget af gardiner til soveværelset handler om at skabe de bedste forudsætninger for at sove godt. Det rigtige gardin til soveværelset kan nemlig have stor indflydelse på din søvnkvalitet, dit overskud og i sidste ende dit fysiske og mentale velvære. Udover søvnaspektet ønsker de fleste, at gardinerne i soveværelset også matcher boligens indretningsstilen i hjemmet.

Mørklægningsgardiner til soveværelset

Grundlæggende handler det om at finde et gardin, der kan sikre et mørkt soveværelse. Flere undersøgelser viser nemlig, at du sover langt bedre, når soveværelset er helt mørklagt. Vi har et stort udvalg af mørklægningsgardiner som forener praktik og æstetik.

Gardiner til soveværelse

VORES FORSLAG TIL GARDINER TIL SOVEVÆRELSE

Gardiner til soveværelse - plisségardiner med mørklægning

PLISSÉGARDINER MED MØRKLÆGNING

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardin til soveværelset, som fylder meget lidt i vinduet, når det er trukket op. Du kan vælge mellem mange forskellige farver og stof, der går fra transparente til mørklægning samt en energibesparende variant med energieffektive egenskaber.

Rullegardin - det oplagte gardin til soveværelset

RULLEGARDINER MED MØRKLÆGNING

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde. Rullegardiner fås i mange farver, mønstre og stoftyper, så der er adskillige muligheder for at få en personlig løsning, der matcher din bolig og stil.

Elegante stofgardiner til soveværelset

STOFGARDINER

Dekorative stofgardiner fås i præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem. Samtidig bidrager stofgardiner til en bedre akustik i soveværelset og kan forene stemning med et behageligt indeklima i dit hjem.

Charmerende gardiner til soveværelse

FOLDEGARDINER

Det elegante foldegardin, også kaldet liftgardiner, er et godt valg til alle hjemmets rum, og har du mange hårde og glatte flader i dit hjem, kan foldegardiner gøre en positiv forskel, da det er et oplagt lyddæmpende gardin.

UDFORSK GARDINLØSNINGER TIL ANDRE RUM

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Skab ro og velvære med
mørklægningsgardiner

Luk lyset ude, og sov bedre med et mørklægningsgardin! En god nattesøvn har stor betydning for os alle, da både aften- og morgensolen kan være skarp og forstyrre den gode søvn. Derfor kan et godt mørklægningsgardin være lige det, der sikrer din nattesøvn.

Mørklægningsgardiner lukker lyset ude og gør rummet mørkere, så du har de bedste forudsætninger for en god søvn i et mørkt og tempereret soveværelse. Vores sortiment giver dig et bredt udvalg af mørklægningsgardiner, herunder rullegardiner, foldegardiner og plisségardiner med forskellig grad af mørklæggende effekt.

Det er vigtigt at nævne, at du sagtens kan vælge et mørklægningsgardin i en lys farve eller nuance, og samtidig opnå effektiv mørklægning i dit soveværelse.

 

Populære gardiner til soveværelset

Det perfekte gardin til dit soveværelse, afhænger af din smag, indretning og ikke midst dine behov. 

Nogle er de mest populære gardinløsninger til soveværelset er:

  • Stilrene rullegardiner med mørklægning.
  • Moderne plisségardiner med mørklægning.
  • Charmerende foldegardiner.

Derudover er interessen for motoriserede gardiner også steget markant. Alle de førnævnte gardintyper fås med motor, så du kan få øget komfort i dit hjem.

Hvad er det perfekte gardin til et soveværelse?

Der findes mange forskellige gardintyper, du kan vælge, når du skal bruge gardiner til soveværelset.

Overvej følgende, inden du vælger et gardin: 

  • Skal gardinet kunne mørklægge soveværelset fuldstændigt?
  • Skal det være et kulde- og varmeisolerende gardin?
  • Hvilken type stof samt farve passer bedst til din indretning?
  • Vil du have et langt eller kort gardin?
  • Skal gardinet være motoriseret, for at opnå øget komfort?
  • Skal gardinerne være nemme at rengøre?

Hos SEGA finder du et bredt udvalg af gardiner, som passer til forskellige rum, hjem og stilarter. Uanset om du mangler et køkkengardin, børnegardin eller et gardin til dit soveværelse.

 

Få hjælp til at finde et gardin til
dit soveværelse

De fleste har glæde af deres gardiner i mange år, og derfor bør man også investere i de perfekte fra begyndelsen. Har du svært ved at beslutte hvilke gardin, du bør vælge til dit soveværelse? Hos SEGA står vi altid klar til at rådgive, opmåle og give dig et uforpligtende tilbud på dine nye gardiner til soveværelse.

Bestil et uforpligtende besøg af vores gardinbus, når det passer dig bedst. Vores gardineksperter står klar til at hjælpe dig, uanset hvor i Danmark, du befinder dig.