LAD ROEN SÆNKE SIG

SOVEVÆRELSET

Skab rammerne for god søvn

Valg af soveværelsesgardiner handler om at skabe de bedste forudsætninger for at sove godt. Det rigtige gardin til soveværelset kan nemlig have stor indflydelse på din søvnkvalitet, dit overskud og i sidste ende dit fysiske og mentale velvære. Udover søvnaspektet ønsker de fleste, at gardinerne i soveværelset også matcher smag og indretningsstilen i hjemmet.

Sov bedre med mørklægningsgardiner

Grundlæggende handler det om at finde et gardin, der kan holde dit soveværelse mørkt og svalt. Flere undersøgelser viser nemlig, at du sover langt bedre, når soveværelset er svalt og helt mørkt. Men soveværelset bruges også til andet end at sove, så derfor vil et dekorativt og fleksibelt gardin, der giver mulighed for at vælge mellem mørke og lys, være optimalt til soveværelset.

hør gardiner

VORES FORSLAG TIL GARDINER i SOVEVÆRELSET

mørklægning plissé

PLISSÉGARDINER MED MØRKLÆGNING

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når det er trukket op. Du kan vælge mellem mange farver og stoffer, der går fra transparente til mørklægning samt en energibesparende variant med energieffektive egenskaber.

Rullegardin M. MØrklÆgning

RULLEGARDINER MED MØRKLÆGNING

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde. Rullegardiner fås i mange farver, mønstre og stoftyper, så der er adskillige muligheder for at få en personlig løsning, der matcher din bolig og stil.

mørklægnings stofgardin

STOFGARDINER

Dekorative stofgardiner fås i præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem. Samtidig bidrager stofgardiner til en bedre akustik i rummet og kan forene stemning med et behageligt indeklima i dit hjem.

Foldegardin

FOLDEGARDINER

Det elegante foldegardin – også kaldet liftgardiner – er et godt valg til alle hjemmets rum, og har du mange hårde og glatte flader i dit hjem, kan foldegardiner gøre en positiv forskel for akustikken i rummet.

UDFORSK GARDINLØSNINGER TIL ANDRE RUM

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af vores SEGA gardinbus til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.

Skab rum til ro og velvære

Luk lyset ude, og sov bedre med et mørklægningsgardin! En god nattesøvn har stor betydning for os alle, og både aften- og morgensolen kan være skarp og forstyrre den gode søvn. Derfor kan et godt mørklægningsgardin være lige det, der sikrer din nattesøvn.

Mørklægningsgardiner lukker lyset ude og gør rummet mørkere, så du er sikret de bedste forudsætninger for god søvn i et mørkt og tempereret soveværelse. Vores sortiment giver dig et bredt udvalg af mørklægningsgardiner, herunder rullegardiner med mørklægning, foldegardiner med mørklægning og plisségardiner med mørklægning. Den mørklæggende effekt har ikke noget at gøre med farven på vævet, så du kan sagtens vælge en lys nuance og samtidig opnå effektiv mørklægning.

Hvilket gardin passer bedst til soveværelset?

Gardiner til soveværelset findes i mange forskellige typer, og det kan måske være svært at vælge, hvilke der passer bedst til dit soveværelse og til dit hjem. Det kan derfor være en god idé at overveje, hvilket formål dine gardiner i soveværelset primært skal opfylde. Skal de først og fremmest holde sollys ude? Eller skal de skærme for nysgerrige blikke? Eller skabe stemning i rummet? Måske en blanding af lidt af det hele? Når du har tænkt over, hvad der er vigtigst for dig, ved du, om du skal vælge et mørklægningsgardin, der lukker alt lys ude, eller om du skal vælge et mere transparent gardin, som lukker mere sollys ind. Eller måske drømmer du om lækker hotel stemning, med lange smukke stofgardiner, som samtidig vil forbedre rummets akustik.

Hos SEGA finder du et bredt udvalg af gardiner i forskellige typer, som passer til forskellige rum, hjem og stilarter. Book en gardinbus og få rådgivning om gardinløsninger hjemme hos dig.