5 gode grunde til at dine gardiner skal have motorstyring

Eksperttips, Motorstyring

Har du allerede trådløs teknologi som automatiske lys, alarmer og termostater? Så er motoriserede gardiner måske næste skridt. De kan automatisk tilpasse sig din døgnrytme og dine behov ved at sænke og hæve sig efter behov. Dette vil ikke kun give dig ekstra komfort, men også forbedre sikkerheden omkring dit hjem.

Carsten Schnor

Vil du have en nemmere hverdag?

Mange af os har fået trådløs kommunikation i vores hjem, såsom lys, alarmer og termostater, der styres automatisk. Men hvad med at tænke dine gardiner ind i løsningen? En elektrisk gardinløsning er en oplagt måde at gøre din hverdag nemmere og mere sikker.

Læs med her, og få 5 gode grunde til, hvorfor du skal vælge gardiner med motor.

1: Du sparer på energiforbruget

Motorstyringen gør det nemt at huske at udnytte dine gardiner på den mest effektive måde, så du kan spare på energien. Du kan indstille gardinerne, så de helt automatisk ruller ned om aftenen, når det er koldere udenfor, og op igen om morgenen, når solen giver varme. Det sparer på energien, og du kan reducere dit varmetab ved vinduerne med op til 46%.

Styr dine gardiner med motor

2: En børnesikker løsning

Med motoriserede gardiner behøver du ikke bekymre dig om løsthængende snore eller kæder, som kan være en fare for små børn eller kæledyr. Disse gardiner giver effektiv børnesikring, uden at du skal gøre noget som helst.

3: Det er nemt og bekvemt

Gør dine gardiner nemme og bekvemme at betjene med motoriserede løsninger – særligt de gardiner, du ellers ikke kan nå. Du kan vælge mellem fjernbetjening eller app, og de fleste motoriserede gardiner drives af et batteri eller en plug-in-motor. Dette gør hverdagen mere behagelig og bekvem.

4: De fungerer som tyverisikring

Gør dit hjem mere tyverisikkert ved at bruge en timer på dine motoriserede gardiner fra SEGA. Er du på ferie, kan du indstille gardinerne derhjemme til at rulle automatisk op hver morgen og ned igen til aften, så huset ser beboet ud, selvom du ikke er hjemme.

Elektriske plisségardiner til dit hjem

5: Du kan forbinde dem med din smart home-løsning

Det smarte og intelligente hjem er en af de største tendenser inden for boligindretning i øjeblikket. Det ændrer vores måde at leve på i hjemmet, og der kommer hele tiden nye teknologier til. Vores motoriserede gardiner kan nemt integreres med de fleste smart home-løsninger via en app eller stemmestyring med tjenester som Siri, Alexa eller Google Assistant.