SKRUEFRI GARDINER

Montér gardiner uden at bore

Opsæt gardiner uden at bore

Med skruefri gardiner som FrameFit og TruFit® kan du få elegante gardiner uden at bore i dør- eller vinduesrammer. Disse systemer er særligt ideelle til plast- og aluminiumsvinduer og monteres nemt med magnetiske rammer eller dobbeltklæbende tape.

De kræver hverken skruer eller bor, og skader derfor ikke vinduer eller dørkarme. Uanset om du har standardvinduer, vippevinduer eller terrassedøre, sikrer skruefri gardiner en problemfri installation og et stilfuldt resultat.

Fordele ved gardiner uden skruer

  1. Ingen skader på vinduesrammer: Bevarer vinduesrammer intakte uden boring.
  2. Fleksibel lysstyring og privatlivsbeskyttelse: Mulighed for Top Down/Bottom Up funktion giver fuld kontrol over lysindfald.
  3. Stilfuldt og tilpasset design: Fås i forskellige farver, teksturer og finish, der kan tilpasses enhver boligs indretning.
  4. Energieffektivitet med Duette® gardiner: Løsningen kan bruges til Duette® plisségardiner for at øge boligens energieffektivitet.
Bestil et uforpligtende besøg
Moderne plisségardiner
Plisségardiner i kombination med stofgardiner
Populært plisségardin med stofgardin i hør
Up and down plisségardiner fra SEGA
Elektrisk plisségardin på mål
Plisségardiner til store vinduer
Smart indretning med et plisségardin efter mål

Skruefri gardiner med TruFit®

Plisségardiner med TruFit® skruefri gardiner er en innovativ gardinløsning til vinduer og døre, som gør det muligt at hænge gardiner op uden at bore. Systemet bruger dobbeltklæbende tape og diskrete sidelister, hvilket gør det ideelt til både standardvinduer og vippevinduer.

Vælger du et up and down gardin, kan gardinerne justeres for optimal lysstyring og privatliv. TruFit® fås i et udvalg af farver og designs, der passer perfekt til enhver boligindretning, og tilbyder en skræddersyet løsning, der ikke beskadiger vinduesrammerne.

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

LÆS MERE
Køb dine nye plisségardiner i SEGA gardinbus

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

Skruefri persienner med FrameFit

FrameFit skruefri persienner monteres med en magnetisk ramme, der fastgøres til vinduesrammen uden skruer og borehuller. Med denne innovative løsning sidder gardinerne sikkert på, og de er især velegnet til plast- og aluminiumsvinduer samt terrassedøre og vippevinduer.

Persienner med FrameFit er nemme at montere og fjerne, hvilket er praktisk når du skal rengøre dine vinduer. Løsningen fås til plisségardiner samt persienner, også som Top Down/Bottom Up.

Rammen fås i 6 profilfarver og kan vælges i den farve, der passer til produktet eller i en farve, der passer til vinduesrammen. FrameFit kombinerer stil og funktionalitet, og er ideelle for både husejere og lejere, der ønsker at montere gardiner uden at bore huller.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM GARDINER

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

En perfekt gardinløsning til lejeboliger

Skruefri gardinløsninger som FrameFit eller TruFit® er ideelle til lejeboliger, hvor man vil undgå at bore huller i døre og vinduesrammer. Med tilpasningsmuligheder i farver, teksturer og design kan lejere skabe en personlig stil uden at bekymre sig om skader på vinduerne og fremtidige reparationer.

Den fleksible Top Down/Bottom Up funktion sikrer optimal lysstyring og privatliv, mens gardinerne kan kombineres med energieffektive Duette® gardiner for forbedret komfort og energiforbrug.

Køb skruefri gardiner med SEGA gardinbus

Bliv præsenteret for vores sortiment af skruefri gardiner ved at bestille et besøg af en SEGA gardinbus. Du kan nemt bestille et personligt møde med en af vores erfarne gardineksperter.

Uanset om du bor i hus eller lejlighed, tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer perfekt til dine vinduer og døre. Vores gardineekspert medbringer vores udvalg af farver, materialer og designs direkte hjem til dig, så du kan vælge din foretrukne løsning og stil.