Gardin til dør med vindue

Flotte gardinløsninger til døre

Flere gardintyper egner sig til døre, herunder plisségardiner, rullegardiner, persienner og stofgardiner. Valget af gardiner til døre med vinduer afhænger primært af dørtypen, pladsen på og omkring døren, samt om døren åbner indad eller udad.

Uanset hvilken type gardin du vælger til din dør, vil du få mulighed for at justere lysindfaldet og graden af privatliv.

Gardiner til terrassedøre og hoveddøre

Hvis du har brug for et gardin til en terrassedør eller hoveddør, der åbner indad, er det mest praktisk med gardiner som kan monteres direkte på vinduesrammen. For at undgå borehuller kan du vælge en borefri gardinløsning som FrameFix® eller TruFit®. Disse systemer er særligt ideelle til plast- og aluminiumsvinduer. 

FrameFix® og TruFit® kan bruges til både persienner, plisségardiner og Duette® gardiner i forskellige farver, der passer til dit hjem og dit interiør.

Bestil et uforpligtende besøg
Gardiner til terrassedøre
Funktionelt gardin til dør med vindue
Lange gardiner til dør med vindue
Persienner efter mål til døre
Smart gardin til dør med vindue
Nye gardiner til døre i soveværelset
Hørgardiner til vinduer og døre

HVILKEN TYPE GARDIN PASSER TIL EN DØR?

Find de mest velegnede gardiner til din dør ved at starte med at definere, hvilken type dør som der er tale om. Dette afgør nemlig, hvilken gardintype du bør vælge.

Til hoveddøre er plisségardiner med up and down-funktion en praktisk løsning, da du kan placere gardinet præcis hvor behovet er. En anden mulighed er lange stofgardiner, som nemt kan tilpasses de nøjagtige mål på enhver dør. Vær opmærksom på, at stofgardiner monteres på væggen og kræver god plads omkring døråbningen. 

Til skydedøre er lamelgardiner på mål den perfekte gardinløsning, da de nemt kan skydes til siden, hvilket gør det muligt at åbne døren helt op. 

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

Læs mere
Køb gardiner til døre med vinduer i vores gardinbus

Få vores gardinekspert
hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

FORDELE VED AT FÅ OPSAT GARDINER

Der er flere fordele ved at montere gardiner i døre med vinduer, ud over at give privatliv og kontrol over lysindfaldet. Det forbedrer både æstetikken og funktionaliteten i hele boligen. 

Her er tre fordele ved at vælge et gardin til dør med vindue:

  • Lyddæmpning: Ved at montere et lyddæmpende gardin på din dør med vindue kan du reducere udefrakommende støj. Det er en fordel, hvis døren vender ud mod en trafikeret vej eller du bor i et støjende nabolag. Her er plisségardiner med Duette® og kraftige gardiner i velour gode valg.

     

  • Sikkerhed: Udover at skabe mere privatliv, så vil et gardin give dig mulighed for at skjule værdifulde genstande. Det reducerer risikoen for indbrud, da potentielle indbrudstyve ikke kan se, hvad der er inde i din bolig.

Boligindretning: Gardiner er et dekorativt element i boligindretningen. Ved at have gardiner i alle vinduer og døre skaber du et harmonisk og ensartet udtryk i hele hjemmet.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM GARDINER

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

RENTEFRI FINANSIERING AF GARDIN TIL DØR

Få dine drømmegardiner uden at bekymre dig om økonomien med vores rentefri finansiering af nye gardiner

Vælg dine foretrukne gardiner, inklusive montering, og betal i passende rater over tid. Når du godkender dit tilbud, skal du blot vælge at betale med rentefri finansiering gennem Express Bank.

BESTIL ET UFORPLIGTENDE BESØG

Er du i tvivl om, hvilket gardin der passer bedst til dine døre og indretning? Book nemt og hurtigt et gratis og uforpligtende besøg af en SEGA gardinbus

Vores erfarne gardinekspert kommer hjem til dig med hele sortimentet og hjælper dig med at vælge den bedste løsning til dine vinduer og dit hjem.