UP AND DOWN GARDINER

Smarte og fleksible

Praktiske up and down gardiner efter mål

Plisségardiner med up and down

Giv din bolig et eksklusivt og moderne udtryk med up and down gardiner. Disse gardiner giver dig fuld kontrol over lysindfald og privatliv, forbedrer indeklimaet og øger komforten i dit hjem.

Up and down-funktionen gør det muligt at placere gardinet præcis, hvor du ønsker det – i toppen, midten eller bunden af vinduet. Derudover kan de tilpasses de fleste vinduesstørrelser og -former, og er især ideelle til store vinduer, da de netop beskytter mod indsyn fra gaden og solens skarpe stråler.

Isolerende, lyddæmpende & mørklæggende

Vælger du Duette® plisségardiner med dobbeltlagsplissé, er du sikret et optimalt indeklima i din bolig året rundt og lavere energiomkostninger.

Derudover har denne type up and down gardin lyddæmpende egenskaber og kan fås med komplet mørklægning, som gør dem ideelle til hjemmekontoret eller soveværelset.

Alle vores plisségardiner på mål fås i mange forskellige farver, nuancer og materialer, så du kan finde den løsning, der matcher din boligindretning.

Bestil et uforpligtende besøg
Isolerende up and down gardiner
Up and down gardiner i kombination med stofgardiner
Up and down gardiner i soveværelse
Sorte up and down gardiner
Vandafvisende plisségardiner med up and down
Plisségardiner med up and down i moderne hjem
Placér gardinet hvor du ønsker med up and down funktion

Fordele ved up and down gardiner

Den helt store fordel ved up and down gardiner er, at de giver dig mulighed for præcis at justere, hvor meget sol, lys og indkig du vil have. Dette er ekstra praktisk i tætbefolkede områder eller i hjem med store vinduer, hvor du gerne vil have mere privatliv.

Hvis du er træt af irriterende snore- og kædetræk, kan du overveje en elektrisk gardinløsning, hvor du trådløst betjener dine up and down gardiner via en app på din smartphone. Dette er især praktisk, hvis du søger en 100% børnesikret løsning, ønsker at narre potentielle indbrudstyve, eller blot vil have optimal luksus og et stilfuldt udseende.

For dem, der bor i nybyggeri med gipsloft og klinker, er Duette® plisségardiner med up and down funktion en ideel løsning. Gardinernes lyddæmpende egenskaber reducerer genklangen fra hårde flader, så akustikken i dit hjem forbedres.

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

LÆS MERE
Book gratis gardinbus

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

Betjeningsmuligheder og egenskaber

Up and down gardiner fås med en række forskellige betjeningsmuligheder og egenskaber, der sikrer, at de passer perfekt til dine behov:

 • Up and down gardiner med snoretræk: En klassisk løsning med et tidløst look, der giver enkel og effektiv betjening af dine gardiner. Gardinet har en betjeningssnor i hver side, hvor den ene snor justerer gardinet forneden, og den anden snor justerer foroven.
 • Touch funktion: Touch funktion – også kaldet trinløs betjening – gør det nemt at få fuld kontrol over dine up and down gardiners placering i vinduet. Gardinet justeres med et let træk i top- og bundskinne og har ingen løsthængende snore.
 • Up and down gardiner med mørklægning: Mørklægningsgardinet er perfekt til soveværelset, kontoret eller hjemmebiografen, hvor komplet lyskontrol er nødvendig. Snorene er placeret mellem lagene, så der er ingen små huller i vævet, som sollys kan komme igennem.
 • Duette® plisségardin: Dette gardin med up and down funktion har en unik struktur af dobbeltlag, hvor luften imellem isolerer og energieffektiviserer din bolig. Snorene er placeret mellem lagene, så der er ingen små huller i vævet, som sollys kan komme igennem.
 • Trådløse betjeningsmuligheder: Oplev ultimativ komfort og bekvemmelighed med elektriske gardiner. Betjen dem trådløst med en wifi-hub som eksempelvis Somfy Tahoma Switch Hub og få fuld kontrol over dine gardiner uanset, om du er hjemme eller ude.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM GARDINER

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

Up and down gardiner til forskellige vinduestyper

Up and down gardiner er den ideelle løsning til en bred vifte af vinduestyper. Læs med og find ud af, hvordan disse gardiner kan opfylde dine behov for solafskærmning.

 • Store vinduespartier: Up and down gardiner er perfekte til store vinduer, hvor du ønsker at maksimere udsigten uden at gå på kompromis med dit privatliv.
 • Skråvinduer: Det kan være en udfordring at finde gardinet, som passer perfekt til skråvinduer. Up and down gardiner er skræddersyet efter dine vinduers mål og monteres sikkert og præcist, så du opnår maksimal funktionalitet.
 • Køkkenvinduer: Med up and down gardiner i køkkenet får du muligheden for fleksibel styring af lys og privatliv under madlavningen.
 • Badeværelsesvinduer:badeværelset er det især vigtigt med privatliv. Up and down gardiner sørger for afskærmning hvor du har brug for det, men uden at blokere for det naturlige lysindfald.
 • Soveværelsesvinduer: Mørklægning og privatliv er to vigtige faktorer, når vi skal vælge gardiner til soveværelset. Up and down gardiner med komplet mørklægning giver de rette omstændigheder for både privatliv og en god nattesøvn.
 • Vinduet i hoveddøren: Up and down gardiner med eksempelvis touch funktion er yderst praktiske, hvis du har et vindue ved eller i hoveddøren til din bolig. Du får glæde af dagslyset og undgår direkte indkig fra folk, der banker på.

Rentefri finansiering og 5 års garanti

For dig der ønsker at dele din betaling op, tilbyder vi rentefri finansiering. Det betyder, at du kan nyde fordelene ved dine nye gardiner med det samme uden at skulle bekymre dig om omkostningerne her og nu.

Desuden tilbyder vi 5 års garanti på alle vores produkter. Det er din garanti for, at du får et produkt af højeste kvalitet, der er designet til at holde mange år i fremtiden.

Bestil et uforpligtende besøg i dag

Hos SEGA sætter vi en ære i at levere kvalitetsløsninger til vores kunder. Vi har fremstillet gardiner siden 1968 – og vi vil også gerne hjælpe dig med at finde de perfekte gardiner! 

Book et gratis og uforpligtende besøg af en SEGA gardinbus for at høre mere om vores udvalg af up and down gardiner. Vi medbringer prøver fra hele sortimentet, og med udgangspunkt i dine idéer og ønsker gennemgår vores dygtige gardineksperter de mange muligheder.