fbpx

FÅ ET BEHAGELIGT INDEKLIMA

ISOLERENDE GARDINER

Få et bedre indeklima i din bolig

Ud over at skabe en personlig og stemningsfuld indretning, kan isolerende gardiner hjælpe med at skabe et mere behageligt indeklima. Ved at investere i kulde- og varmeisolerende gardiner kan du også mindske din energiregning.

Isolerende solafskærmning

Hvis du gerne vil opretholde et godt indeklima i din bolig, er det en god idé at holde en jævn og passende temperatur i hele boligen. Vælger du den rigtige solafskærmning,  indvendigt og udvendigt, kan du skabe en jævn og behagelig temperatur i din bolig året rundt.

Isolerende gardiner til et moderne hjem

ISOLERENDE GARDINER FRA SEGA

Varmeregulerende gardiner
PLISSÉGARDINER INKL. DUETTE®

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når de er trukket op.

Mærk forskellen med isolerende rullegardiner
RULLEGARDINER

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde.

Varmeisolerende stofgardiner
STOFGARDINER

Dekorative stofgardiner fås i præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem.

Markiser giver en isolerende effekt
MARKISER

Med en markise kan du skabe et større område med skygge på din terrasse, så hele familien kan samles, når solen står højt på en solrig sommerdag.

Isolerende gardiner til din bolig

Isolerende gardiner er et fantastisk valg til dig, som ønsker at forbedre dit hjems  energieffektivitet, komfort og atmosfære. Derudover er det også en god måde at mindske sit CO2-forbrug.

Ved at minimere tabet af varme om vinteren og indtrængen af varme om sommeren, kan isolerende gardiner reducere behovet for opvarmning og nedkøling, hvilket kan føre til en lavere energiregning.

Vores gardiner er mere end praktiske, de er æstetiske og findes i et stort udvalg af farver og nuancer.

 

Duette® plisségardiner – det perfekte isolerende gardin

Vores Duette® plisségardin er et lyddæmpende gardin, og er fænenomal til at udnytte energien bedst muligt. Plisségardiner er meget populære og praktiske, og de findes i flere forskellige varianter.

Det er opbygget af to lag væv, der isolerer mod kulde om vinteren. Det betyder, at varmetabet gennem vinduet bliver reduceret, og du kan holde på varmen i rummet og samtidig spare på energiforbruget. Om sommeren reflekterer plisségardinet solens stråler, så varmen holdes ude.

 

Isolerende gardiner til ældre huse

Isolerende gardiner er en utrolig effektiv løsning for ældre huse, som ofte lider under mindre energieffektivitet. Ældre huse er ofte udfordret af utætte vinduer og mangelfuld isolering, som kan føre til betydelig varmetab om vinteren og stor varmeindtrængning om sommeren.

Ved at installere varmeisolerende gardiner i dit ældre hus, kan du både bevare hjemmets historiske karakter, forbedre komforten og spare på energiudgifterne. Dette gør dem til et ideelt valg for enhver, der ønsker at kombinere tradition med moderne energieffektivitet.

Gardiner til store vinduespartier

Har du store vinduespartier i din bolig? Så kan du højst sandsynligt nikke genkende til, at der bliver overophedet, hvis gardinet er trukket fra på solrige dage.

Store og flotte vinduespartier er et hit hos de fleste, og det er endnu større hit, hvis vinduerne er beklædt med skræddersyede gardiner efter mål.

Vil du gerne sikre, at du får de bedste gardiner til dine store vinder? Så bestil en gardinbus i dag!

 

Udvendig solafskærmning til et bedre indeklima

Markiser og pergolamarkiser er flotte, praktiske og øger værdien af din bolig. Men vidste du, at de også kan bidrage til et bedre indeklima i dit hjem? Markiser er designet til at give skygge og reducere mængden af sollys, der trænger ind i dit hjem. Ved at kontrollere sollyset kan markiser hjælpe med at regulere temperaturen indendørs, hvilket gør dit hjem køligere om sommeren.

Du kan også vælge at skærme af for solens stråler med elektriske screens, som fungerer som et udvendigt rullegardin. En stilren og æstetisk løsning.

 

Bestil en gardinbus i dag

Vil du gerne høre mere om vores udvalg af isolerende gardiner? Så er du meget velkommen til at bestille et besøg af vores gardinbus.

Hvis du derimod er mere interesseret i at høre nærmere om vores udvendige solafskærmning, så har vi altid en markisebus nær dig.

Under et besøg af vores gardin- eller markiseeksperter vil du blive præsenteret for stofprøver, farveprøver og eventuelle tilvalg. Derudover vil du få udført gratis opmåling samt modtage et uforpligtende tilbud. 

 

Opmåling af store vinduer
Gratis opmåling

Gardiner efter mål hvor funktionalitet, design og holdbarhed er i højsædet.

Gardinbussen - få rådgivning om gardiner til store vinduer
SEGA gardinbussen

Book SEGA gardinbussen, og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

Hjælp til valg af gardin til stort vindue
Vi hjælper hele vejen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.