KOMFORT OG TRYGHED I HVERDAGEN

MOTORSTYRING

Motorstyring af dine gardiner

Trådløs teknologi kan på flere måder gøre din hverdag lettere og mere sikker – og det gælder også dine gardiner. Med elektriske gardiner kan du med minimal indsats beskytte dit privatliv og din sikkerhed samt opnå maksimal indendørs komfort på alle tider af døgnet. Stort set alle vores gardinløsninger fås med motorstyring.

Kan gardiner være intelligente?

Kombinerer du gardinerne med en wifi-hub, f.eks. Somfy’s TaHoma switch hub, får du mulighed for at betjene dine gardiner fra sommerhuset, kontoret eller rejsen og dermed få dit hjem til at se beboet ud. Det er også muligt med automatisk styring efter solens placering og varmeindfald i rummet – smart og energibesparende.

Gardiner med motor

GARDINLØSNINGER MED MOTORSTYRING

Gardiner med motor
PLISSÉGARDINER INKL. DUETTE®

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når de er trukket op.

Gardiner med motor
RULLEGARDINER

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde.

Gardiner med motor
STOFGARDINER

Dekorative stofgardiner fås i præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem.

Gardiner med motor
FOLDEGARDINER

Det elegante foldegardin – også kaldet liftgardiner – et godt valg til alle hjemmets rum.

Gardiner med motor

Gardiner med motor har en lang række fordele. Udover at give stor komfort i hverdagen, er det også en børnesikker løsning, hvor man undgår løsthængende snore og kæder. Hos SEGA tilbyder vi gardiner med integreret motor inden for stort set alle produktkategorier; både plisségardiner, Duette®, foldegardiner, duoroller og stofgardiner. Alle gardinerne bliver skræddersyet til dine vinduer og dit behov, og der er et bredt sortiment af farver og kvaliteter at vælge imellem.

Gardinerne er indstillet og klar til brug ved levering, så det er nemt og enkelt at komme i gang. Hvis du er i tvivl om, hvilken gardinløsning, der passer hjem til dig, eller du ønsker at se produktet fremvist inden køb, så bestil et besøg af SEGA Bussen.

Mod de førende producenter af motorstyring til gardiner

Vi forhandler gardiner med motor fra nogle af de førende producenter på markedet af motorer og tilbehør. Gardinerne styres ved hjælp af fjernbetjening eller med app i kombination med f.eks. Somfy’s TaHoma switch hub og den tilhørende app. App’en er tilgængelig i både Google Play og App Store og kan bruges på din smartphone eller tablet.

Med app’en kan du styre dine opkoblede enheder individuelt eller som en gruppe samt bruge programmeringsfunktioner til at lave personlige scenarier, som kan udløses automatisk. Har du smartprodukter fra Somfy partnere, kan disse også tilføjes og styres i app’en.

SEGA gardiner efter mål
Gratis opmåling

Gardiner efter mål hvor funktionalitet, design og holdbarhed er i højsædet.

SEGA Bussen
SEGA Gardinbussen

Book SEGA gardinbussen, og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

SEGA GARDINLØSNINGER
Vi hjælper hele vejen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af vores SEGA gardinbus til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.