SEGA A/S

Privatlivspolitik

LÆS VORES PRIVATLIVSPOLITIK

Formål

Vi modtager og opbevarer dine oplysninger for at kunne komme i kontakt med dig og for at vores Gardinbus kan besøge dig med henblik på opmåling til gardiner, skabe og markiser.

Sikkerhed

Vi opbevarer de data, vi får fra dig forsvarligt, så de ikke benyttes til andre formål end beskrevet.

Data videregives ikke
Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre.

Dine rettigheder
  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.
  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.
Klageinstans

Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet.
Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk

Vikår og betingelser for tilmelding til nyhedsbrev og for at se vores katalog

SEGA A/S (herefter samlet benævnt “sega”) må sende mig e-post, e-mails, sms, mms, notifikationer, push beskeder, breve og ringe mig op omkring kampagner, konkurrencer og markedsføring, også via apps, sociale medier, internet og andre digitale kanaler. Sega må indsamle og bruge data om mig og mine aktiviteter og samkøre sådanne data med andre oplysninger, Sega allerede har eller får fra anden side, også f.eks. cookies på sega.dk, bl.a. til at lave en profil, der kan målrette henvendelserne til mig. Sega må dele data om mig og mine aktiviteter internt i koncernen, DECO Group og med koncernens samarbejdspartner og benytte sådan information til at sende mig e-post, der er tilpasset min profil. Mine data vil blive opbevaret af Sega, som jeg altid kan kontakte, hvis jeg har spørgsmål eller ønsker vedr. data om mig og mine aktiviteter.
Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke via info@sega.dk eller via linket i vores nyhedsbrev og e-mails, også over for de samarbejdspartnere, Sega har delt mine data med. Kommer der fremover andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må Sega benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig.

Se vores Cookiepolitik her, hvor du også kan ændre samtykke for Cookies

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af SEGA gardinbussen til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.