SKAB RAMMEN FOR ET GODT ARBEJDSMILJØ

KONTORET

GARDINLØSNINGER MED MENNESKET I CENTRUM

De fleste af os tilbringer rigtig meget af vores tid på arbejdspladsen eller hjemmekontoret.

Derfor er det vigtigt at tage hensyn til, at arbejdsforholdene og indeklimaet er optimale. SEGA har gardintyper og gardinstoffer, der passer til hjemmekontoret såvel som erhverv og kontormiljøer. Søger du en gardinløsning til erhverv, så ser mere her.. 

Skab det bedste arbejdsmiljø

Hvis vi som mennesker skal yde bedst muligt, er det vigtigt at tage hensyn til kroppen og omgivelserne omkring os. Dette hensyn skal afspejles i vores valg af gardiner til kontoret – både hjemme og på arbejdspladsen.

Et godt arbejdsmiljø og indeklima påvirker nemlig både dit velvære og din arbejdsdag positivt.

lilla persienne

VORES FORSLAG TIL GARDINER TIL KONTORET

lamelgardin til kontoret

LAMELGARDINER

Lamelgardiner er et elegant og stilsikkert valg til større vinduer og giver et let og eksklusivt udtryk. De lodrette lameller er effektive til at styre lysindfaldet, og de fylder ganske lidt, når de er trukket fra.

aluminium persienne

PERSIENNER

En persienne skærmer effektivt af for solen og er et meget fleksibelt gardin. Persienner har gennem mange år været et populært valg takket være de praktiske egenskaber samt den lette og rengøringsvenlige udformning.

plisségardin

PLISSÉGARDINER OG DUETTE®

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når det er trukket op. Du kan vælge mellem mange farver og stoffer, der går fra transparente til mørklægning samt en energibesparende variant med energieffektive egenskaber.

rullegardin fra sega

RULLEGARDINER

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde. Rullegardiner fås i mange farver, mønstre og stoftyper, så der er adskillige muligheder for at få en personlig løsning, der matcher din bolig og stil.

UDFORSK GARDINLØSNINGER TIL ANDRE RUM

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af vores SEGA gardinbus til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.

Skift trætte øjne ud med energi og arbejdsglæde

Når det gælder gardiner på kontoret er dagslys det bedste arbejdslys. Men det kan være en svær balancegang, for mens det kan være yderst generende og trættende for øjnene, når sollyset reflekteres i computerskærmen, ønsker vi på den anden side heller ikke at lukke al lyset ud af rummet. For dagslys giver os glæde og energi til at arbejde.

Når du vælger gardiner til kontoret, bør du gå efter at opnå et optimalt arbejdsmiljø, hvor solen afskærmes effektivt, uden at rummet bliver mørkt eller dystert. Samtidig har du mulighed for at skabe et indbydende og stilfuldt udtryk, som giver dig lyst til at opholde dig på kontoret.

Uanset hvordan, du ønsker, dine nye gardiner til kontoret skal se ud, kan vi hjælpe med kvalitetsgardiner, der både er funktionelle og æstetiske. Det gælder uanset, om du foretrækker plisségardiner, duo shades, lamelgardiner, persienner eller rullegardiner sammen med eller i stedet for dekorative stofgardiner.​

Book en gardinbus og få rådgivning om gardinløsninger hjemme hos dig!

Gardiner der sikrer en god rumtemperatur

Vi arbejder mest effektivt, når vi har gode fysiske arbejdsforhold. Derfor er det vigtigt at sikre en jævn temperatur, så kontoret ikke bliver for varmt eller koldt. Med den rigtige gardinløsning kan du justere lys- og varmeindfaldet, så lokalet ikke bliver uudholdeligt varmt at opholde sig i på grund af solens stråler.

Duette® plisségardinet er specielt velegnet til rum, der er ekstra udsat for solens varme stråler. Gardinet har nemlig funktionelle egenskaber, som hjælper med at holde en jævn rumtemperatur. Denne model har to lag væv i modsætning til traditionelle plisségardiner, der består af et enkelt lag væv. Luftlommerne imellem de to lag tekstil har en isolerende effekt, der får gardinerne til at holde en behagelig temperatur om sommeren samt holder på varmen om vinteren. Det betyder, at gardinet giver et bedre indeklima og hjælper med at mindske energiforbruget.

Vi har 50 års erfaring med tilpassede gardinløsninger til danske hjem. Få besøg af SEGA bussen, så du både kan se, føle og opleve de mange gardinløsninger i dit hjem.