5 fordele ved at indrette terrassen med en markise

Eksperttips, Rådgivning

Drømmer du også om hyggelige dage og sommeraftener? Med en elegant markise kan du fuldende din terrasse eller altan, og nyde den friske luft uden at bekymre dig om vejret. Læs og se her, hvordan du kan indrette din terrasse med både praktiske og æstetiske løsninger, der kan forlænge udesæsonen.

SEGA-teamet

1. Udvid din bolig med ekstra kvadratmeter

En markise over terrassen får nemt boligen til at virke større. Hvis du, ligesom mange andre, drømmer om at udvide boligen med et par ekstra kvadratmeter, kan en overdækning af terrassen være med til at forlænge det tilstødende rum. Ved at udnytte terrassen er der altså rig mulighed for at optimere boligen med flere anvendelige fællesarealer i det fri.

2. En behagelig temperatur både ude og inde

Det kan let blive for varmt og ubehageligt at opholde sig på terrassen eller altanen, når solen står på sit højeste. Med en markise har du mulighed for at skærme dig mod solen og nyde vejret i behagelig skygge. Så hvis du på en lys sommerdag har brug for nogle timer i skyggen, giver en markise dig fleksibiliteten til at tilpasse temperaturen efter dit behov.

En ekstra fordel ved en markise er, at den kan hjælpe med at forhindre overophedning af det tilstødende rum, hvilket især er en fordel i årets varmeste måneder.

SEGA | Drømmer du også om hyggelige dage og sommeraftener? Med en elegant markise kan du fuldende din terrasse eller altan, og nyde den friske luft uden at bekymre dig om vejret. Læs og se her, hvordan du kan indrette din terrasse med både praktiske og æstetiske løsninger, der kan forlænge udesæsonen.

3. Skab en skøn oase til udendørs hygge

Med udsigt til hyggelige sommeraftener under åben himmel kan tilføjelsen af en markise eller pegola være med til at forbedre boligens udendørs samlingspunkt. Ved hjælp af innovative og skræddersyede løsninger kan du let tilføre dit eget personlige touch og skabe den perfekte oase, der passer til dit hjem.

Giv terrassen et løft med komfortable havemøbler, stemningsfulde lyskæder, lanterner eller blomster – og vælg den markise, der fuldender det udtryk, du ønsker.

4. Forlæng levetiden på din havemøbler

Vi bruger ofte lang tid på at vælge de rette ting til vores hjem, og terrassen er ingen undtagelse. En af de mange fordele ved en markise er, at den beskytter terrassens pynteting og inventar mod overdreven eksponering for sol, vind og vejr.

Ved at skabe et udendørsareal i læ og skygge, kan en markise ofte forlænge levetiden på de nøje udvalgte havemøbler og andre indretningsartikler.

SEGA | Drømmer du også om hyggelige dage og sommeraftener? Med en elegant markise kan du fuldende din terrasse eller altan, og nyde den friske luft uden at bekymre dig om vejret. Læs og se her, hvordan du kan indrette din terrasse med både praktiske og æstetiske løsninger, der kan forlænge udesæsonen.

5. Lad dig ikke stoppe af en regnbyge

Det danske vejr er uforudsigeligt, og vi har alle oplevet at sætte os til rette på terrassen, kun for at blive overrasket af en pludselig regnbyge. Med en markise er lette byger heldigvis ikke noget problem, så du kan fortsat nyde den friske luft i læ for vejrets luner.

Ved at udstyre terrassen med en markise, får du mulighed for at forlænge udesæsonen fra forår til efterår og skabe en harmonisk overgang mellem dit hjem og naturen.

Køber du din markise hos SEGA, kan den specialfremstilles efter dine mål, stil og behov, hvilket sikrer en holdbar og individuel løsning, der passer perfekt til dit hjem.

Få rådgivning til køb af en markise

SEGA tilbyder et gratis og uforpligtende besøg af en markisebus, hvor du får personlig vejledning og opmåling hjemme hos dig selv. Markiseeksperten tager udgangspunkt i din bolig og medbringer sortimentet, så du kan se de forskellige muligheder.

Under et besøg af vores markisebus, får du svar på dine spørgsmål, så du har de bedste forudsætninger for at træffe det rigtige valg.