”En følelse af hjem” med stofgardiner fra Kirsch Shades

Gardiner

Da Line Dupont og familien overtog deres rækkehus på Østerbro, var de ikke i tvivl. De skulle have gardiner hurtigst muligt. Både for at skærme for naboer og gadelamper tæt på, men også for at skabe et eksklusivt look og give boligen en følelse af hjem.

SEGA-teamet

Vi har besøgt Line Dupont og hendes familie, som har totalrenoveret et rækkehus på Østerbro. Line har valgt mange fine skræddersyede løsninger i huset, og gardinerne skulle ikke være nogen undtagelse. Som en del af renoveringen ønskede familien skræddersyede gardiner efter mål, og Line havde allerede bestemt sig for, hvilken type gardiner, der skulle pryde boligens smukke vinduespartier. Det skulle være lange, bløde stofgardiner, da de giver et hyggeligt og eksklusivt look, som passer til resten af boligen.

LÆS MERE OM STOFGARDINER
”Vores hus er fuldstændig forvandlet, efter vi har fået gardiner. Jeg mener ægte forvandlet - jeg er virkelig overrasket over, hvor meget det betyder for stemningen, akustikken og udtrykket”, fortæller Line, efter gardinerne er blevet monteret.  

Kan du fortælle lidt om hvordan forløbet har været fra opmåling til montering?  

Vi fik besøg af Allan, som udover at måle op, gav os virkelig god vejledning. Det kan være rigtig svært at vælge de helt rigtige gardiner. Det er en jungle at finde rundt i. Jeg blev overvældet over udvalget af gardiner og farver, men fandt hurtigt frem til de helt rigtige sammen med Allan. Gardinmontøren var hurtig og super imødekommende - det var virkelig en god og professionel oplevelse”. 

Er der noget du er blevet overrasket over, efter du har fået nye gardiner? 

”Jeg er blevet overrasket over effekten på akustikken! Jeg valgte ikke gardinerne pga. akustikken, men jeg elsker effekten”.

Hvilken ene ting synes du, er allermest fantastisk ved dine nye gardiner? 
  
”De giver en følelse af hjem!”

Line valgte stofgardiner fra vores Kirsch Shades kollektion. Sammen med SEGA gardineksperten, fandt hun frem til, at det rette valg i køkken-alrummet var Hiss 09 – et transparent gardin i en lys beige nuance.

I TV-stuen og soveværelset på 1. sal landede valget på Wood 09, som også er et beige gardin, men i et tættere væv, der giver en hyggelig stemning og skærmer mere for solen, når familien skal se TV og sove.

Lange bløde stofgardiner fra SEGA
En følelse af hjem med nye gardiner
”Det har være en super god proces. Den sødeste sælger og montør – og smukke gardiner i en lækker kvalitet. Jeg vil anbefale SEGA til alle, som vil have kvalitetsgardiner til en fin pris.”

Vi er stolte over det flotte resultat, og er glade for at kunne hjælpe Line og hendes familie med at forvandle deres rækkehus til et hjem, de føler sig hjemme i.

Vil du også have besøg af SEGA gardinbussen?

Bestil et besøg af en gardinekspert ved at trykke på knappen herunder.

HVOR MEGET KOSTER DET?

Dette priseksempel er fra vores besøg hos Line Dupont. Line har valgt Kirsch Shades stofgardiner i to store vinduespartier i køkken-alrummet samt i et stort vinduesparti i stuen på 1. sal. Alle stofgardiner er valgt med tilkøb af wave topsyning og zinkbånd nederst.

 • PRISEKSEMPEL

  DKK24.449

  Prisen indeholder: 

  • Besøg af SEGA gardinbus inkl. Opmåling og rådgivning

  • 1 stk. gardinfag til vinduesparti i køkken-alrummet (Kirsch Shades Hiss 09)

  • 1 stk. alulet gardinskinne i hvid

  • 2 stk. gardinfag til vinduesparti ved spisebord (Kirsch Shades Hiss 09)

  • 1 stk. alulet gardinskinne i hvid

  • 2 stk. gardinfag til vinduesparti i stuen på 1. sal (Kirsch Shades Wood 09)

  • 1 stk. alulet gardinskinne i hvid

  • Levering, kørsel og monteringsopstart

  • Montering af stofgardiner

  Inklusiv moms. Alle oplyste priser er vejledende og kan variere alt efter mål, valg af gardiner, topsyning, bundstykke mv.