GARDINER SPARER PÅ ENERGIEN PÅ KONTORET

ENERGIBESPARELSE

Energieffektiv solafskærmning

Solafskærmning er en effektiv måde at regulere varme og lys i lokalerne, hvilket kan hjælpe med at reducere omkostningerne til opvarmning og nedkøling af lokalerne. Det gør solafskærmning til en investering, der kan betale sig og som samtidig bidrager til at skabe et mere behageligt indeklima og en energieffektiv arbejdsplads.

Energibesparelse med gardiner og solafskærmning

Gardiner og solafskærmning kan have en positiv effekt på energiforbruget. Solafskærmning kan nemlig hjælpe med at reducere varmebelastningen fra solen og dermed minimere behovet for klimaanlæg, hvilket kan give betydelige besparelser på energiregningen. Gardiner kan desuden nedsætte varmetabet gennem vinduerne og derved mindske behovet for varme om vinteren.

Collage af energibesparende løsning fra SEGA Erhverv
SE HVORDAN KLEAN BRUGER NATURLIG ENERGI FRA SOLEN

Bureauet kan både afskærme og invitere solen indenfor med en simpel gardinløsning fra SEGA Erhverv.

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få besøg af vores gardinkonsulent

Bestil et besøg af en SEGA konsulent til et uforpligtende møde, hvor vi går i dybden med jeres behov, ideér og drømme.

Spar på energien med plisségardiner

Gardiner kan være en effektiv måde at reducere energiforbruget på. Med store vinduespartier kan mange kontorbygninger drage nytte af at trække gardinerne for om aftenen og udnytte solens varme om morgenen, men det kan effektiviseres endnu mere med den rette gardinløsninger, der er særligt velegnet til at holde en behagelig temperatur i rummet, så man kan spare på elforbruget.

Plisségardiner med dobbelt væv, kraftige foldegardiner og lange stofgardiner er eksempler på gardintyper, der kan fungere som en ekstra effektiv barriere foran vinduerne og på den måde være med til at reducere varmetabet. I erhvervsbygninger kan det også være vigtigt at tænke på gardinernes æstetik udtryk, for på den måde kan I påvirke kundens indtryk, når de træder ind hos jer.

Gardinerne skal i lag

Hvis du ønsker at reducere varmetabet gennem vinduerne på kontoret, kan gardiner i to lag være en effektiv løsning. Et basislag i form af rullegardiner, persienner eller plisségardiner kan kombineres med et ydre lag af lange, tætvævede stofgardiner for at skabe en effektiv barriere mod varmetabet.

Samtidig er det en fordel, hvis gardinerne er bredere end vinduet og når helt ned til gulvet for at forhindre, at varmen slipper ud i siderne eller i bunden. Denne løsning kan ikke kun hjælpe med at holde temperaturen behagelig, så man opnår et bedre indeklima, men også reducere energiforbruget og omkostningerne. Se, hvordan vi hjalp Gjellerup kirke med en gardinløsning med fokus på god akustik, samtidig med at de elegante stofgardiner er med til at holde på varmen.

SEGA gardiner efter mål
Professionel vejledning og opmåling

Vores gardinkonsulenter har stor erfaring, så vi sikrer I sammen finder den rette løsning for jeres virksomhed.

SEGA Bussen
SEGA Gardinbussen

Book SEGA gardinbussen og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

SEGA GARDINLØSNINGER
Vi guider jer i hele købsprocessen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.