Få en tempereret udestue med gardiner fra SEGA

Eksperttips, Gardiner, Rådgivning

Drømmer du om at kunne nyde din udestue året rundt, uanset om solen skinner eller regnen trommer på taget? Med gardiner kan du skabe et rart indeklima i din udestue året rundt og samtidig spare på energiomkostningerne. Vi giver dig herunder tips til at finde de rette, nye gardiner, så du kan opleve naturens smukke farvepalet i alt slags vejr.

Hvorfor bliver udestuer nemt overophedet eller nedkølet? 

Udestuer er et smukt og anvendeligt supplement til hjemmet, som giver plads til hyggelige stunder med familie, venner og eget selskab. Desværre kan udestuer nemt blive ramt af temperatursvingningerne udenfor, der kan sætte en stopper for fornøjelsen. Dette skyldes primært de store vinduespartier og manglen på isolering. 

Om sommeren fungerer udestuen som et glashus, hvilket ofte resulterer i et meget varmt og ubehageligt indeklima. Omvendt vil udestuer om vinteren hurtigt miste varme og føles kolde, da glasoverfladerne i udestuen bliver kolde, og kulden spreder sig ind i rummet. 

Løsningen på problemet er ikke at opgive din drøm om en udestue – men derimod finde en løsning, der kan skabe et behageligt indeklima. Dem kan du læse mere herunder!

Flotte gardiner til udestuer 

Når det gælder gardiner til udestuer, findes der løsninger, der tilgodeser både det praktiske behov og det æstetiske øje. 

Plisségardiner er helt optimale, da de både reflekterer solens stråler og isolerer rummet. Vi anbefaler Duette® plisségardin, som har en isolerende cellekonstruktion, der holder varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Det er både rart for dig, dit budget og klimaet.

Ønsker du at få den mest effektive refleksion af varmen, bør du kigge nærmere på den særlige coating ToparPlus®, der refekterer sol og varme op til 65%. Du kan vælge mellem forskellige farver, modeller og betjeningsmuligheder, som alle er børnesikrede.

SEGA | Drømmer du om at kunne nyde din udestue året rundt, uanset om solen skinner eller regnen trommer på taget? Med gardiner kan du skabe et rart indeklima i din udestue året rundt og samtidig spare på energiomkostningerne. Vi giver dig herunder tips til at finde de rette, nye gardiner, så du kan opleve naturens smukke farvepalet i alt slags vejr.

Udvendige screens til udestuer

Udestuer, med deres store vinduespartier, kan skabe et varmt indeklima på solrige dage. Ved at installere udvendige screens kan du opnå effektiv beskyttelse mod varmen uden behov for ekstra køling i din bolig. Dette gør det muligt at nyde din udestue selv på de varmeste dage uden at føle, at du er i en sauna. 
Udover at forbedre komforten er udvendige screens også en miljøvenlig og energieffektiv løsning. Udvendige screens fungerer som rullegardiner, men er lavet af transparent materiale, der bevarer din smukke udsigt og lader naturligt lys strømme ind i rummet.

Skal vi sikre en god temperatur i din udestue?

At finde de rigtige gardiner for at skabe det ideelle indeklima kan virke som en udfordring. Men det behøver det slet ikke at være. Hos SEGA er vi klar til at vejlede dig og finde de bedste løsninger, der passer til dine behov. 

Book et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinbus, som kommer direkte til din adresse. Vores erfarne gardineksperter vil medbringe et bredt udvalg fra vores sortiment. 

Er du klar til at gøre din udestue-drøm til virkelighed?