MODERNE & FLEKSIBLE

PLISSÉGARDINER & DUETTE®

SKAB LETHED I INDRETNINGEN MED PLISSÉGARDINER

Plisségardiner er stilrene, fleksible og har et let udtryk. Kombinationen af det elegante, dekorative og funktionelle passer perfekt ind i de fleste moderne hjem, og det fleksible gardin kan tilpasses til dine vinduer, dit hjem og din indretningsstil.
+ Læs mere

Solafskærmning der komplimenterer din indretningsstil

Luk lyset ind med et af de lettere transparente gardinstoffer i lyse, neutrale nuancer, eller begræns lyset med et kraftigere gardinstof i en mørkere tone. Plisségardinet findes i en bred palette af nøje udvalgte nuancer, der komplimenterer ethvert behov og enhver indretningsstil. Udover at være en smuk løsning er et plisségardin en meget fleksibel løsning og kan tilpasses de fleste vinduer uanset form og placering.

Stofgardiner fra SEGA
LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af SEGA gardinbussen til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN

Duette® – isolerende plisségardiner

Duette® plisségardiner forener det stilfulde med omtanke for klima og forbrug. Det elegante gardin har en række funktionelle egenskaber, som hjælper med at mindske energiforbruget og giver et bedre indeklima.

Duette® plisségardiner består nemlig af et kraftigt dobbeltvæv, som er isolerende og lydabsorberende. Om sommeren holder Duette® gardinet varmen ude i de varme sommermåneder, og om vinteren holder gardinet på varmen indendørs. På den måde kan du forbedre indeklimaet i din bolig og mindske energiforbruget.

Duette® passer til alle typer vinduer og fås i flere farver, modeller og plissébredder.

Flere betjeningsmuligheder

Der findes flere forskellige muligheder for betjening af dit gardin. Du kan vælge en helt klassisk løsning, hvor gardinet er fastgjort i toppen af vinduet og betjenes med en snor eller kæde.

Den smarte Top Down/Bottom Up-funktion er også en mulighed; her betjenes dine gardiner ovenfra, nedefra eller midt imellem for at få den perfekte balance mellem privatliv, lys og udsyn.

Søger du en funktionel løsning uden snore og kæder, er LiteRise®-systemet en mulighed. Her hæves og sænkes gardinet med et let træk i grebet på underskinnen. En præcis, stilren og børnesikker betjening uden snore og kæder.

Med SmartCord®-plisségardin slipper du for lange snore i vindueskarmen eller på gulvet. Betjeningssnoren forbliver nemlig kort, uanset om gardinet er nede eller er trukket op. Plisségardinet trækkes op via tre træk i snoren og køres ned ved at hive let i snoren. SmartCord® er et godt valg, hvis man ønsker en børnesikker løsning, der er nem at betjene. SmartCord® sikrer desuden et stilrent udtryk uden lange snore, der ligger og generer i vindueskarmen.