MODERNE & FLEKSIBLE

PLISSÉGARDINER & DUETTE®

SKAB LETHED I INDRETNINGEN MED PLISSÉGARDINER

Plisségardiner er stilrene, fleksible og har et let udtryk. Kombinationen af det elegante, dekorative og funktionelle passer perfekt ind i de fleste moderne hjem, og det fleksible gardin kan tilpasses til dine vinduer, dit hjem og din indretningsstil.

Solafskærmning der komplimenterer din indretningsstil

Luk lyset ind med et af de lettere transparente gardinstoffer i lyse, neutrale nuancer, eller begræns lyset med et kraftigere gardinstof i en mørkere tone. Plisségardinet findes i en bred palette af nøje udvalgte nuancer, der komplimenterer ethvert behov og enhver indretningsstil. Udover at være en smuk løsning er et plisségardin en meget fleksibel løsning og kan tilpasses de fleste vinduer uanset form og placering.

Stofgardiner fra SEGA
SPAR PÅ ENERGIEN MED PLISSÉGARDINER

Kan man opnå en energibesparelse ved hjælp af gardiner? Det korte svar er ja! Den rigtige gardinløsning kan hjælpe med at holde på varmen om vinteren.

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af SEGA gardinbussen til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM GARDINER

Duette® – isolerende plisségardiner

Duette® plisségardiner forener det stilfulde med omtanke for klima og forbrug. Det elegante gardin har en række funktionelle egenskaber, som hjælper med at mindske energiforbruget og giver et bedre indeklima.

Duette® plisségardiner består nemlig af et kraftigt dobbeltvæv, som er isolerende og lydabsorberende. Om sommeren holder Duette® gardinet varmen ude i de varme sommermåneder, og om vinteren holder gardinet på varmen indendørs. På den måde kan du forbedre indeklimaet i din bolig og mindske energiforbruget.

Duette® passer til alle typer vinduer og fås i flere farver, modeller og plissébredder.

Plisségardiner efter mål – Derfor er det vigtigt

Uanset hvilke typer Plisségardiner, du vælger at købe, er det vigtigt sikre, at gardinerne er opmålt og tilpasset dit hjem og dine vinduer. Mange huse har vinduer og døre, der ikke er standardmål. Har man ikke standardmål, bør man få lavet sine Plisségardiner efter mål, så de passer helt perfekt til størrelsen på vinduet.

Hvis ikke dine Plisségardiner er opmålt 100% rigtigt, vil de for det meste fremstå skæve, når gardinerne er trukket for. Dette ser ufærdigt og uheldigt ud og er selvfølgelig ikke ideelt, når man lige har købt gardiner, der skal dække for solens stråler.

Derfor er det vigtigt med en præcis opmåling af dine Plisségardiner inden, du køber gardiner. Når du bestiller en gardinbus hos SEGA, kommer vores gardineksperter hjem til dig og laver en gratis, korrekt opmåling af alle dine vinduer. Herefter får du et uforpligtende tilbud på gardinerne. Ved at gøre det sådan kan du vide dig sikker på, at gardinerne bliver opmålt korrekt og passer helt præcist til dine unikke vinduer og døre.

Flere betjeningsmuligheder

Der findes flere forskellige muligheder for betjening af dit gardin. Du kan vælge en helt klassisk løsning, hvor gardinet er fastgjort i toppen af vinduet og betjenes med en snor eller kæde.

Den smarte Top Down/Bottom Up-funktion er også en mulighed; her betjenes dine gardiner ovenfra, nedefra eller midt imellem for at få den perfekte balance mellem privatliv, lys og udsyn.

Søger du en funktionel løsning uden snore og kæder, er LiteRise®-systemet en mulighed. Her hæves og sænkes gardinet med et let træk i grebet på underskinnen. En præcis, stilren og børnesikker betjening uden snore og kæder.

Med SmartCord®-plisségardin slipper du for lange snore i vindueskarmen eller på gulvet. Betjeningssnoren forbliver nemlig kort, uanset om gardinet er nede eller er trukket op. Plisségardinet trækkes op via tre træk i snoren og køres ned ved at hive let i snoren. SmartCord® er et godt valg, hvis man ønsker en børnesikker løsning, der er nem at betjene. SmartCord® sikrer desuden et stilrent udtryk uden lange snore, der ligger og generer i vindueskarmen.

Gør hverdagen praktisk med plisségardiner

Glem alt om snore og kæder, der går i stykker. Eller store stofgardiner, der skal til vask hele tiden. Med plisségardiner får du en funktionel løsning, der gør hverdagen nemmere. Plisségardiner er nemme at betjene for alle og enhver og udført i høj kvalitet. Ligesom de er lette at rengøre. Dertil er gardinerne flotte at se på. Du finder ikke en mere elegant løsning, der er nemmere at bruge eller rengøre.

Plisségardiner og duette i skønne farver

Hvilken farve skal du vælge? Plisségardiner og duette fra SEGA kommer i utallige nuancer og smukke farver. Personliggør gardinet, så det matcher din indretningsstil og bringer liv og sjæl i dit rum. Gå med hvid eller beige for et naturligt look. Vælg en farverig terracotta for et nordisk og farverigt udtryk.

Smukke plisségardiner

Plisségardiner er bare praktiske. De er som skabt til dig, der ikke er til persienner. Plisségardinet kan let trækkes op og ned for et behageligt lysindfald. Det er elegant og let at betjene. Hæng det i soveværelset eller stuen, i præcis den rolige eller farverige nuance, du foretrækker. Plisségardiner passer ind i ethvert rum og matcher en enkel indretningsstil. Vælg selv, om det skal være et klassisk plisségardin eller et Duette® gardin med dobbeltvæv for bedre isolering. Læs mere om begge typer her på siden, hvor du også finder et væld af inspiration.
Vi har allerede skabt flotte gardinløsninger til mere end 100.000 tilfredse danskere – skal du være den næste?

Plisségardiner til den simple indretning

Simpelt skal det være. Det bliver det med plisségardiner. Denne fleksible og moderne løsning pryder ethvert rum i din bolig med stil. Om det er i en lys og rolig farve, der tillader lidt lysindfald gennem stoffet, eller om du går med en mørkere nuance, der virkelig lukker af for lyset – det er op til dig. Vi står klar til at inspirere dig med et væld af farver og teksturer – og kan naturligvis levere gardinet på mål. Vi ved nemlig godt, at mange har huse med forskellige vinduesstørrelser samt, at ikke alle vinduer matcher de typiske mål.
Hos SEGA er det altid muligt at få et skræddersyet plisségardin.
Vælg selv, om det skal være:
Enkeltlags plisségardiner med eller uden snoretræk
Plisségardiner med top down/bottom up
Plisségardiner med SmartCord® betjening
Plisségardiner med honeycomb, Duette® eller 100% mørklægning

Gør hverdagen praktisk med plisségardiner

Glem alt om snore og kæder, der går i stykker. Eller store stofgardiner, der skal til vask hele tiden. Med plisségardiner får du en funktionel løsning, der gør hverdagen nemmere. Plisségardiner er nemme at betjene for alle og enhver og udført i høj kvalitet. Ligesom de er lette at rengøre. Dertil er gardinerne flotte at se på. Du finder ikke en mere elegant løsning, der er nemmere at bruge eller rengøre.

Hvordan skal plisségardinet betjenes?

Du kan gå med et helt klassisk gardin med traditionel snor eller kæde. Mange vælger dog betjeningsløsninger som top down/bottom up, der lader dig placere gardinet, som du ønsker det f.eks. midt på vinduet. LiteRise® er også populært, da du med denne betjening kan rulle ned med et let træk i underskinnen. SmartCord® er til dig, der ønsker en børnesikker løsning; snoren er kort, uanset om gardinet er rullet op eller ned.

Plisségardiner og Duette® i skønne farver

Hvilken farve skal du vælge? Plisségardiner og duette fra SEGA kommer i utallige nuancer og smukke farver. Personliggør gardinet, så det matcher din indretningsstil og bringer liv og sjæl i dit rum. Gå med hvid eller beige for et naturligt look. Vælg en farverig terrakotta for et nordisk og farverigt udtryk.

Bestil dit plisségardin på mål i dag og få 25% rabat

SEGA tilbyder gardiner på alle mål. Du kan dermed altid få gardiner i høj kvalitet til dine vinduer uanset hvilken størrelse, de har. Shop plisségardiner eller Duette® på mål – bestil et besøg af vores gardinbus allerede i dag. Vi glæder os til at inspirere dig!