De perfekte gardiner til et sommerhus

Eksperttips, Gardiner

Når du skal finde de perfekte gardiner til et sommerhus, handler det ikke bare om det æstetiske look, men også funktionaliteten. I guiden udforsker vi forskellige typer af gardiner, der kan sætte den luksuriøse prik over i’et i dit sommerhus.

Praktiske plisségardiner 

Plisségardiner er et populært gardin til sommerhuset. Deres enkle og funktionelle design gør dem nemme at tilpasse til forskellige rum, mens de sikrer optimal lysstyring.

Derudover kan plisségardinet have fremragende isolerende egenskaber, hvis du vælger modellen Duette®, som består af dobbeltvæv med isolerende luftlommer. Dette bidrager til et energibesparende og mere behageligt indeklima året rundt. 

Vælg eventuelt et plisségardin med Up & Down funktion, også kaldet et up and down gardin, så du kan regulere lysindfaldet og privatlivet præcist efter dine behov.

Charmerende foldegardiner 

Foldegardiner er til dig, som søger den klassiske og charmerende gardinløsning til dit sommerhus. Med et foldegardin får du et blødt og elegant udtryk til rummet, som nemt kan tilpasses både moderne og traditionelle indretningsstile. 

Alle vores foldegardiner fås i forskellige farver, mønstre og stoftyper, og passer især godt ind i køkken, stue og soveværelse. Få eksempelvis et foldegardin med mørklægning til soveværelset og tynde, transparente foldegardiner til køkken eller stue. 

Vores foldegardiner på mål fungerer også godt til store og små vinduer samt døre. 

SEGA | Når du skal finde de perfekte gardiner til et sommerhus, handler det ikke bare om det æstetiske look, men også funktionaliteten. I guiden udforsker vi forskellige typer af gardiner, der kan sætte den luksuriøse prik over i'et i dit sommerhus.

Strømlinede rullegardiner 

Rullegardiner er også fremragende som gardiner til et sommerhus, hvis du ønsker et strømlinet og minimalistisk look. Disse gardiner er nemme at betjene og vedligeholde, og er derfor et praktisk valg for et sommerhus. 

Søger du også fuld mørklægning, bør du rette blikket mod vores effektive mørklægningsrullegardiner. Vores rullegardiner fås også som elektriske gardiner, så du kan  slippe for løse snore- og kæder. Med et enkelt klik kan du nemt og bekvemt styre dem med en fjernbetjening eller fra en app på din smartphone.

Moderne stofgardiner 

Er drømmen at investere i moderne stofgardiner, så du er helt opdateret på tidens gardintrends? Især lange stofgardiner i let semi-transparent stof er et hit blandt de modebevidste.

Derudover er velourgardiner ideelle til nybyggede sommerhuse med hårde overflader og en minimalistisk indretning, da velour både lyddæmper og isolerer. Hos SEGA kan du vælge mellem alle regnbuens farver, så du sikrer, at dine gardiner matcher din indretning til perfektion. 

SEGA | Når du skal finde de perfekte gardiner til et sommerhus, handler det ikke bare om det æstetiske look, men også funktionaliteten. I guiden udforsker vi forskellige typer af gardiner, der kan sætte den luksuriøse prik over i'et i dit sommerhus.

Hvilke gardiner passer til vinduerne i mit sommerhus?  

Når du skal vælge gardiner til dit sommerhus, er det vigtigt at tage hensyn til vinduernes størrelse og placering. Gardiner til store vinduer kræver nemlig ofte en anden gardinløsning end gardiner til små vinduer. 

Gardiner til de store vinduespartier 

Ingen gider et overophedet sommerhus. Desværre sker det nemt, hvis du har store vinduespartier uden gardiner, hvor solen bager igennem. 

Med de moderne og elegante lamelgardiner har du mulighed for præcis lysstyring, og så er de tilmed enkle at vedligeholde. Kig også efter lange stofgardiner, som kan bidrage til den helt rigtige stemning i rummet, hvad end du er til det lette, transparente look eller den tunge, lounge stemning. 

Gardiner til små vinduespartier 

Mange gardiner kan virke for store og klodsede, hvis de ikke passer til små vinduespartier. Det går især ud over æstetikken i din indretning. Hvis du søger en klassisk løsning, der giver god lyskontrol og privatliv uden at fylde for meget, skal du rette blikket mod persienner. 

Foldegardiner og rullegardiner er også gode valg til små vinduer. Begge typer kan rulles helt op for at maksimere lysindfaldet, og de fås i en række forskellige designs, der kan tilpasses dine behov og præferencer. 

Se vores udvalg af gardiner til sommerhuset 

Ønsker du rådgivning og muligheden for at stå med de forskellige gardinstoffer i hænderne? Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en SEGA gardinbus, som kommer direkte til dit sommerhus.

Vi medbringer prøver fra hele sortimentet samt dygtige gardineksperter med mange års erfaring, som er klar til at gennemgå dine idéer og ønsker. Med den rette kombination af stil og funktionalitet kan de perfekte gardiner forvandle dit sommerhus til en delikat cocktail af komfort, skønhed og luksus.