Nyd livet udenfor med en ny markise

Eksperttips, Motorstyring, Rådgivning

Uanset om blomsterne springer ud, solen stråler eller om bladende får gyldne farver, er hver årstid en skøn oplevelse på sin egen måde. Med den rette markise kan du forlænge sæsonen på terrassen eller altanen og omfavne disse smukke øjeblikke udendørs. Lad os se på, hvordan en elegant markise eller pergola kan udvide dit udeliv året rundt.

Valg af markise eller pergola?

Når du skal vælge den ideelle markise eller pergola, er det vigtigt at tage udgangspunkt i din bolig og dine behov. Den traditionelle markise er perfekt til dig, som elsker at være på terrassen eller året rundt. Den motoriserede funktion gør det nemt at regulere temperaturen i dit hjem.

Har du brug for overdækning til et større område, er en pergola et ideelt valg. Med lignende egenskaber som en motoriseret markise og med sit robuste design, frontstøtte-stænger og semi-åben struktur, bliver den en integreret del af din bolig.

Sommerdage i skyggen

Sommerdage med duft af nyslået græs og en dejlig lun temperatur er noget de fleste elsker. Men når solen står højt på himlen og bager ned i haven, er det både skadeligt og ubehageligt at være udendørs.

Med en markise kan du nyde sommervejret uden at skulle bekymre dig om den skarpe sol. Markiser skaber en udendørsoase med dejlig skygge, som både reducerer varme, blændende stråler og farlige UV-stråler.

Nyd foråret under en markise

Foråret er tiden, hvor alt springer ud på ny, og de lyse dage går os i møde. Men det er også en tid, hvor solskin og lette briser ofte afløses af uventede regnbyger.

En markise giver dig fleksibiliteten til at nyde og slappe af i det skiftende forårsvejr uden at skulle bekymre dig om en let regnbyge.

SEGA | Uanset om blomsterne springer ud, solen stråler eller om bladende får gyldne farver, er hver årstid en skøn oplevelse på sin egen måde.
Med den rette markise kan du forlænge sæsonen på terrassen eller altanen og omfavne disse smukke øjeblikke udendørs. Lad os se på, hvordan en elegant markise eller pergola kan udvide dit udeliv året rundt.

Oplev efterårets farvepalet

Markisen giver dig mulighed for at omfavne efterårets charme og skabe hyggelige stunder udendørs. Den forlænger din tid udendørs og lader dig opleve efterårets fortryllende skønhed i komfort.

Beskyttet under markisen kan du nyde synet af de faldne blade, mens du hygger dig med en varm kop te. En markise forlænger sæsonen på terrassen og beskytter mod fugt og dug.

Men husk, når efteråret viser tænder med rusk og regn, så rul din markise ind, og find ly for vejrets luner!

Skab vinterhygge under markisen

Når vinteren sætter ind, åbner markisen døren til en verden af hygge og komfort udendørs. Trods det kølige vejr behøver du ikke begrænse din udendørsoplevelse. Du kan nyde de sneklædte omgivelser fra din lune oase under markisen.

Find bløde puder frem, og tænd terrassevarmeren, mens du nyder en varm kop chokolade og dit udendørs rum. Om vinteren skal du dog være opmærksom på, at hvis dugen bliver våd og fryser til is, kan den risikere at tage skade, hvis du forsøger at rulle den ud igen.

SEGA hjælper dig med din markiseløsning

Drømmer du om at udnytte dine udendørs arealer bedre? Med vores gratis og uforpligtende besøg af markisebussen kommer vores eksperter direkte hjem til dig.

Vi præsenterer vores sortiment af markiser og pergolaer og giver dig professionel rådgivning samt opmåling. Bestil markisebussen i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe en perfekt udendørs oase, som du kan nyde året rundt!