Solafskærmning – nyd sommeren i fulde drag

Eksperttips, Motorstyring, Rådgivning

Sommeren nærmer sig, og det er tid til at nyde udendørslivet. Med den rette udvendige solafskærmning kan du skabe et behageligt og beskyttet miljø til afslapning eller underholdning. Vi ser nærmere på, hvordan du kan få det bedste ud af de varme og solrige måneder med den rette udendørs solafskærmning.

Skab et unikt frirum med solafskærmning

Ved valg af den rette solafskærmning kan du skabe et behageligt og funktionelt uderum omgivet af lys og natur. Udendørslivet er pludselig ikke forbeholdt de varme årstider, men kan nydes året rundt. Foruden at skabe et udendørsfrirum, får du også ekstra kvadratmeter til boligen, når du åbner for dit udendørsareal.

Vælg mellem populære markiser eller pergolamarkiser, som hver især har deres egne praktiske egenskaber. Markiser monteres typisk over din terrasse eller vinduerne og kan nemt justeres efter solens stråler. Pergolaer kan dække over et større areal, er robuste og beskytter både mod sol, vind og aftenduggen.

Traditionelle markiser

Traditionelle markiser er en tidløs og populær løsning til udendørs solafskærmning. Med en markise kan du nemt regulere mængden af sollys, der rammer din terrasse eller altan. Derved kan du skabe et behageligt miljø selv på de varmeste dage.

Vores udvalg af markiser fås i mange forskellige farver og størrelser og kan monteres efter dine behov. Derudover er de med motorstyring og er velegnet til både privatbrug og erhverv.

Pergola – solafskærmning til store terrasser

Har du en stor terrasse eller have, kan en pergola være den ideelle løsning til solafskærmning. Den er designet til at beskytte og dække større udendørsområder. Vores pergolamarkiser er fremstillet af holdbare materialer, der kan modstå danske vejrforhold og sikre langvarig glæde.

Pergolamarkisen sætter æstetikken i stort fokus og giver et elegant touch til din bolig og dit udendørsareal.

Screens – et udvendigt rullegardin til solafskærmning

Screens er det smarte udendørs rullegardin, som monteres udvendigt på dine vinduer. De er den moderne og stilfulde løsning til solafskærmning, der giver dig mulighed for at kontrollere lys og varme med lethed. Screens består af en perforeret dug, som er designet til at blokere for de skarpeste solstråler. På dén måde bibeholder du udsigten og sikrer et rart indeklima.

SEGA | Sommeren nærmer sig, og det er tid til at nyde udendørslivet. Med den rette udvendige solafskærmning kan du skabe et behageligt og beskyttet miljø til afslapning eller underholdning. Vi ser nærmere på, hvordan du kan få det bedste ud af de varme og solrige måneder med den rette udendørs solafskærmning.

Solafskærmning med og uden motor

Markiser, pergolamarkiser og screens er med motoriseret betjening. Motoriserede løsninger er ideelle, når du ønsker øjeblikkelig tilpasning af skygge og beskyttelse mod solen. Elektriske markiser fås både til terrassen og som altanmarkise.

Ved et enkelt klik på din fjernbetjening eller smartphone, er du sikret maksimal komfort og kontrol over dit udendørs rum.

Bestil en gratis markisebus i dag!

Er du i tvivl om, hvilken solafskærmning der passer bedst til dine behov? Hos SEGA kan du gratis og uforpligtende booke et besøg af markisebussen hjem til dig.

Vores erfarne eksperter medbringer vores store udvalg inden for solafskærmning og står klar til at rådgive dig. Uanset om du foretrækker traditionelle markiser, en elegant pergolamarkise eller moderne screens, har SEGA den perfekte løsning til dig og din bolig.