VELVÆRE & PERSONLIGHED

BADEVÆRELSET

Skab et rum til selvforkælelse

Gardiner til badeværelset er måske ikke det første, du tænker på, når badeværelset skal indrettes. Men mange af os tilbringer en del tid på badeværelset – det er her, vi får alenetid, lader op og får ny energi og sætter selvforkælelsen i centrum for en stund. Derfor kan det være oplagt at tilføre lidt ekstra luksus og stemning til dit badeværelse.

Skærm af for indkig og nyd solens nærende stråler

I mange hjem er badeværelsesvinduet ikke særlig stort. Derfor er det en god idé at vælge en gardintype, der fylder mindst muligt, når gardinet er rullet op. Persienner, rullegardiner og plisségardiner er oplagte valg.

Hvis du vil have mulighed for at skærme af for indkig udefra og samtidig nyde solens lys, så anbefaler vi, at du vælger et plisségardin med “Top Down/Bottom Up” funktion. Her kan gardinet parkeres lige dér, hvor det passer dig, både fra top og bund, så du ikke behøver at lukke vinduet helt af.

gardiner til badeværelset

VORES FORSLAG TIL GARDINER TIL BADEVÆRELSET

up down plisségardin

PLISSÉGARDINER

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når det er trukket op. Du kan vælge mellem mange farver og stoffer, der går fra transparente til mørklægning samt en energibesparende variant med energieffektive egenskaber.

aluminium persienne

PERSIENNER

En persienne skærmer effektivt af for solen og er et meget fleksibelt gardin. Persienner har gennem mange år været et populært valg takket være de praktiske egenskaber samt den lette og rengøringsvenlige udformning.

UDFORSK GARDINLØSNINGER TIL ANDRE RUM

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af vores SEGA gardinbus til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.

Beskyt privatlivet med et “Top Down/Bottom Up” gardin

Når du skal have nye gardiner til dit hjem, er det altid en god idé at tænke over i hvilke rum og hvilket miljø, gardinerne skal hænge. Der kan nemlig være særlige forhold i det specifikke rum, som gør nogle gardintyper mere oplagte end andre.

Badeværelset er et vådrum, og derfor skal gardinet kunne holde til en vis mængde fugt og kondens. Det er der heldigvis flere af vores produkter, der kan. Især persienner er velegnede til badeværelser, da de ikke tager skade af den høje luftfugtighed.

Derudover er privatlivet altafgørende for at gøre badeværelset til et sted, du kan nyde at opholde dig. Her vil en “Top Down/Bottom Up” løsning give dig mulighed for at skabe private rammer og give dig følelsen af privatliv og frihed. Løsningen giver dig nemlig mulighed for at åbne gardinerne ovenfra, nedefra eller et sted midt imellem for at styre lys og indkig på en præcis og enkel måde.

Gardiner der matcher din indretning

Farver påvirker stemningen i rummet, og derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker om hvilken stemning, du vil have på badeværelset. Farver på væggene og inventar i rummet kan have betydning for dit valg af gardinets farver. Hvis væggene er i særlige farver, kan du overveje, om det skal føres videre til dine gardiner, eller om du hellere vil have, de skal fungere som et mere neutralt element i rummet. Er væggene i rummet helt hvide, kan du vælge at give rummet mere kant og karakter ved at vælge en farve til dit gardin. En kontrastfarve kan give spil i hjemmet og være med til at fremhæve en stemning og din personlige indretningsstil.

Du kan også overveje, om du vil lade farven på et møbel eller et andet indretningselement gå igen på dit nye gardin. Inden du beslutter dig for en bestemt farve gardiner, kan det være en god idé at overveje, om du mener, du også̊ vil være glad for farven om et par år.