SIKKERHED & KREATIVE RAMMER

BØRNEVÆRELSET

Gardiner til leg og god søvn

En god nattesøvn betyder meget for dit barns humør og indlæringsevne. Derfor er det vigtigt at skabe de optimale rammer for god søvn i børneværelset. Men det er også oplagt at skrue lidt op for kreativiteten, farver og mønstre på børneværelset, så det er et sjovt og stimulerende sted at opholde sig for dit barn.

Slip kreativiteten løs, og skab et spændende lille univers til dit barn.

Sikkerhed i hjemmet

Skru op for søvnen og for hyggefaktoren på børneværelset, og gør det let at lukke lys og lyd ude med funktionelle og praktiske gardiner til de mindste. Vores udvalg af gardiner til børneværelset giver uanede muligheder for en tilpasset gardinløsning. Vi har både rullegardiner, plisségardiner, persienner og klassiske stofgardiner, der trækkes for vinduet. Sikkerhed er en selvfølgelighed, og det er vigtigt for os at levere alle vores gardiner, så de lever op til standarderne for børnesikkerhed.

Rum Collage

VORES FORSLAG TIL GARDINER TIL BØRNEVÆRELSET

Plissé Boernevaerelse

PLISSÉGARDINER MED MØRKLÆGNING

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når det er trukket op. Du kan vælge mellem mange farver og stoffer der går fra transparente til mørklægning samt en energibesparende variant med energieffektive egenskaber.

Rullegardin Boernevaerelse

RULLEGARDINER MED MØRKLÆGNING

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde. Rullegardiner fås i mange farver, mønstre og stoftyper, så der er adskillige muligheder for at få en personlig løsning, der matcher din bolig og stil.

lange lyserøde gardiner

STOFGARDINER

Dekorative stofgardiner fås i præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem. Samtidig bidrager stofgardiner til en bedre akustik i rummet og kan forene stemning med et behageligt indeklima i dit hjem.

UDFORSK GARDINLØSNINGER TIL ANDRE RUM

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af vores SEGA gardinbus til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.

Mørklægning sørger for søvn og ro til de mindste

Den dejlige sommertid byder på mange lyse timer i døgnet, og det har en stor effekt på søvnen. Der er ikke noget at sige til, at det kan være svært at falde i søvn, når lyset strømmer ind ad vinduet. Og det kan nemt gå hen og blive forstyrrende for hele familiens søvn og daglige rytme, hvis de mindste ikke kan falde i søvn eller vågner meget tidligt om morgenen.

Mørklægning af børneværelset om aftenen og morgenen gør rummet til et mere sovevenligt sted for barnet, da mørket er med til at stimulere barnets søvn. Med et mørklægningsgardin bestemmer I selv, hvornår natten starter i børneværelset. Det skærmer effektivt af for sol og lys, og du giver barnet de bedste muligheder for at finde ro og få en tryg og mere sammenhængende søvn – også om sommeren.

Sikkerhed på børneværelset giver tryghed

Det er vigtigt, at du føler dig tryg, når dit barn leger eller opholder sig på sit værelse. Sikkerhed omkring dine gardiner er derfor vigtigt, hvis der er børn i hjemmet. Først og fremmest er det vigtigt at placere senge og andre møbler, så de ikke giver barnet let adgang til gardinerne og eventuelle kæder og snore. Dernæst er det naturligvis en god idé at vælge et børnevenligt gardin.

Hos SEGA medfølger der ved gardinprodukter med snore- og kædetræk som standard altid en børnesikker sikkerhedsanordning. Derudover har vi flere løsninger, der egner sig godt til børneværelset.

Du kan vælge gardiner, der er designet til hjem med børn og er helt fri for snore. Vælg eksempelvis LiteRise® eller SmartCord®-betjening, hvor der er henholdsvis ingen snore og kæder eller en kort betjeningssnor, som forbliver kort uanset om gardinet er trukket op eller ned.

Bestil et uforpligtende besøg af SEGA bussen, og få rådgivning om gardiner til børneværelset!