Stofgardiner i herskabelig stil hos Cecilie Frese

Gardiner, Rådgivning

Vi har haft fornøjelsen af at levere gardiner til Cecilie Frese og hendes families imponerende, 320 kvadratmeter store herskabslejlighed i København. Lejligheden har store, smukke vinduespartier, som naturligvis fortjener elegante gardiner, der fuldender lejlighedens herskabelige atmosfære og skaber den helt rette stemning.

SEGA-teamet

Cecilie Frese har et skarpt øje for detaljer, og har investeret tid og energi i at skabe familiens drømmehjem – og gardinerne var ingen undtagelse. Som en del af indretningen ønskede Cecilie nogle helt særlige gardiner. For det handlede nemlig ikke udelukkende om at lukke lyset ude, men nærmere om at skabe et bestemt look og stemning. 

Derfor valgte Cecilie lange, hvide stofgardiner i et semi-transparent stof, som skaber en lys, enkel og elegant stemning i rummene. I samråd med en gardinekspert fra SEGA besluttede hun sig for at lade gardinerne strække sig fra loft til gulv for at fremhæve rummets imponerende loftshøjde. 

LÆS MERE OM STOFGARDINER

Hvad er den største forandring, som gardinerne har givet jer?

”Stofgardinerne har gjort rummene SÅ smukke! Jeg har ingen ord for det. Som jeg sagde til montøren, efter de kom op, er det ultimativt det, jeg elsker absolut højest ved lejligheden nu.” 

Kan du fortælle lidt om, hvordan forløbet har været fra opmåling til montering?

”Det har været fantastisk! Simpelthen så dygtige og kompetente mennesker vi har haft i vores hjem – både sælger og montør. Resultatet var ikke blevet så godt, hvis ikke det havde været for sælgeren og hans vejledning. Vi fik også en helt fantastisk service af montøren. Desværre kom et barn til at pille båndet af det ene gardin efter blot få dage, som vi selv prøvede at fixe. Jeg kontaktede montøren, og han kom fluks og satte det pænt på igen. Det er SÅ god service. Jeg er kun interesseret i det absolut bedste resultat, og det får jeg – takket være SEGA.” 

Er der noget du er blevet overrasket over, efter I har fået nye gardiner?

”Jeg er overrasket over, hvilken forskel det har gjort. I forvejen havde vi jo højt til loftet, men gardinerne synliggør virkelig loftshøjden, hvilket jeg elsker! Derudover har de virkelig indrammet rummene. Jeg synes selv, at møblerne er blevet pænere.” 

FRA PINTEREST TIL VIRKELIGHED

Cecilie valgte stofgardiner fra vores Kirsch Shades kollektion. Med rådgivning fra en af vores erfarne gardineksperter navigerede hun gennem vores brede udvalg og fandt det perfekte match: Be Pure CH3133. Dette semi-transparente stofgardin tillader naturligt lys at strømme ind i rummet, hvilket skaber en lys og indbydende atmosfære. 

Hun valgte farven 070, en elegant hvid nuance, der skaber et enkelt og stilfuldt udtryk i ethvert rum. Dette farvevalg bidrager til at lyse rummet op og giver det et tidløst og sofistikeret udseende, der passer til forskellige indretningsstile og farvepaletter. 

”Stofgardinerne gav mig præcis det look, jeg havde drømt om, efter at have researchet en del på Pinterest og kigget i boligmagasiner. De har gjort rummene meget smukkere og mere elegante” – Cecilie Frese, @ceciliefrese

Lange bløde stofgardiner fra SEGA
En følelse af hjem med nye gardiner

For at opnå et harmonisk og sofistikeret udtryk valgte Cecilie en wave topsyning på alle gardinerne. Wave gardiner er syet, så de danner en række af ensartede bølger langs gardinernes længde, hvilket tilføjer dybde og ro til rummet. 

For at sikre, at gardinerne faldt smukt og elegant, tilvalgte Cecilie zinkbånd i sømmet i bunden af gardinerne. Dette ekstra lag af vægt giver gardinerne den rette tyngde, hvilket sikrer at gardinerne falder smukt. 

Vil du også have besøg af SEGA gardinbussen?

Er du blevet inspireret til at forny din bolig med nye gardiner? Så bestil et besøg af en gardinekspert, og få inspiration og personlig rådgivning.

Tryk på knappen for at booke et besøg – så kommer en af vores gardineksperter forbi med vareprøver, måler op og giver dig et uforpligtende tilbud. 

HVOR MEGET KOSTER DET?

Dette priseksempel er fra vores besøg hos Cecilie Frese. Cecilie har valgt Kirsch Shades stofgardiner i to store vinduespartier i henholdsvis stue og kontor. Stofgardinerne er valgt med tilkøb af wave topsyning og zinkbånd nederst.

 • PRISEKSEMPEL

  DKK21.653

  Prisen indeholder: 

  • Besøg af SEGA gardinbus inkl. Opmåling og rådgivning

  • 1 stk. Elite gardinskinne i hvid (høj)

  • 2 stk. store gardinfag til stue (Kirsch Shades Be Pure CH3133/070)

  • Tilvalg: wave topsyning og zinkbånd bundsyning

  • 1 stk. Elite gardinskinne i hvid (høj)

  • 2 stk. store gardinfag til kontor/arbejdsrum (Kirsch Shades Be Pure CH3133/070)

  • Tilvalg: wave topsyning og zinkbånd bundsyning

  • Levering, kørsel og monteringsopstart

  • Montering af stofgardiner

  Inklusiv moms. Alle oplyste priser er vejledende og kan variere alt efter mål, valg af gardiner, topsyning, bundstykke mv.