Kraftige, tykke gardiner

Elegance, personlighed og funktionalitet

Stofgardiner sætter stemningen i stuen

Gardiner af kraftigt stof med smukt fald

Tykke gardiner tilføjer både elegance, personlighed og funktionalitet til ethvert rum. De lange stofgardiner skaber en imponerende visuel effekt med smukke draperinger, struktur og høj kvalitet. Det tunge stof giver en fantastisk lydabsorbering, samtidig med at det sikrer et smukt fald. Kraftige gardiner på mål giver dig mulighed for at skræddersy dit rum præcis efter dine ønsker.

Stilfulde og energivenlige gardiner

Vores kraftige gardiner kan bruges til mere end blot udsmykning, da de også kan fungere som et energivenligt supplement til radiatorer og aircondition. Det tykke stof gør, at de isolerende gardiner kan reducere varmetabet i hjemmet om vinteren og skærme for solen og overophedning om sommeren – dermed kan du spare på energien til opvarmning eller nedkøling.

Bestil et uforpligtende besøg
Kraftige og tykke gardiner er energivenlige
Børnesikring af stofgardiner
Tykke stofgardiner som bringer luksus-stemning til soveværelset

Sæt stemningen med kraftige velourgardiner

Skab en intim stemning i soveværelset eller tilføj et sofistikeret præg til stuen med vores tykke velourgardiner. Den dybe farvepalette og det luksuriøse udtryk tilføjer et subtilt strejf af raffinement til din boligindretning. Vores skræddersyede løsninger passer til rum i alle størrelser og stilarter, hvilket gør det nemt at finde det perfekte match.

Bestil tid til et besøg, og gå på opdagelse i vores udvalg af tykke gardiner og tilføj varme, stil og funktionalitet til dit hjem. Oplev, hvordan de enkle, men effektive elementer kan ændre måden, du oplever dine rum på, og hvordan de passer perfekt ind i din indretning.

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

læs artiklen her

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

Unikke gardiner med lyddæmpende effekt

De færreste mennesker nyder at blive vækket om morgenen af bilstøj eller larmende naboer, der slår græs. Tykke gardiner kan dæmpe støjen og skabe en mere fredelig atmosfære, så du ikke behøver at lade din nattesøvn eller dit hjemmearbejde forstyrre af irriterende lyde. For at opnå optimal lydisolering er det en god idé at vælge lange gardiner i et kraftigt væv, da de har en større isolerende effekt end tyndere stofgardiner. Derfor er tykke velourgardiner en yderst passende gardinløsning for dig, der søger et roligere og mere beroligende opholdsrum, hvor støjniveauet holdes på et minimum.

Vil du vide mere? Gå på opdagelse i vores lyddæmpende gardiner.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM Kraftige, tykke gardiner

Mørklæggende stofgardiner til soveværelset

En utilstrækkelig nattesøvn kan medføre nedsat energiniveau og vanskeligheder med at opretholde koncentrationen i løbet af dagen. Af den grund er det vigtigt at skabe optimale forhold i soveværelset, der giver dig mulighed for at lukke lys og lyd ude, når du ønsker det.

Ved at vælge kraftige stofgardiner i soveværelset skaber du et mørkt og behageligt rum, hvor solens stråler og gadestøj ikke forstyrrer dig. Derudover har du mulighed for at kombinere de kraftige gardiner med gardiner i et lettere stof, hvilket reducerer lysindfaldet om dagen og hjælper med at holde soveværelset køligt og behageligt.

Opdag fordelene ved kraftige stofgardiner

Det er ikke overraskende, at kraftige stofgardiner i de seneste år har været blandt de mest populære valg inden for gardiner. Takket være deres isolerende, mørklæggende og energibesparende egenskaber er de tætte stofgardiner en simpel og effektiv metode til at forbedre stort set ethvert rum.  Ikke desto mindre byder tykke stofgardiner på endnu flere fordele, som du bør opleve og høre mere om.

Bestil et besøg, så kan du personligt opleve alle de fordele, som de kraftige gardiner byder på. Her er både funktionalitet og elegance i fokus!