Wave gardiner – stofgardiner med beroligende bølger

Gardiner, Rådgivning

Skab en atmosfære af ro og harmoni i dit hjem ved hjælp af bølgende gardiner. Wave gardinerne er syet, så de danner rækker af ensartede bølger, der tilfører et elegant præg, der passer smukt ind i enhver indretningsstil. Ud over at hjælpe med at skabe en hyggelig stemning i stuen eller fungere som et luksuriøst element i soveværelset, forbedrer gardinet også akustikken og hjælper med at opretholde en behagelig temperatur i rummet.

SEGA-teamet

Hvad er wave gardiner?

Vores wave gardiner er gardinfag, der er syet med en moderne wave topsyning, og dermed sikrer at dit stofgardin får smukke, ensartede bølger. 

Topsyningen er er især velegnet til lange gardiner og store vinduespartier, hvor man opnår et enkelt og stilrent udtryk. Topsyningen sikrer derudover, at de ensartede folder ikke bliver strækket ud, når gardinet trækkes for.

Vores stofgardiner med perfekte bølger

Det er muligt at vælge wave topsyningen på forskellige stoftyper, herunder transparent hørgardiner, luksuriøse velourgardiner og mørklæggende stofgardiner. Du kan vælge imellem et bredt spektrum af farver, der passer til enhver indretningsstil, fra lyst og romantisk til mørkt og dramatisk. Muligheden for at tilføje et zinkbånd i bundsømmen giver desuden gardinet et elegant fald og tydeliggør de bølgede folder.

Gardinerne giver en flot finish til rummet, men det har også en række praktiske egenskaber. Blandt andet absorberer gardinet lydbølger og forbedrer akustikken i hjemmet, hvilket er ideelt for rum med hårde flader eller højt loft. 

Det kraftige stof er desuden effektivt til at bevare varmen indenfor og forhindre træk. Her er især velourgardiner eller mørklæggende gardiner velegnede. Kombinér forskellige stofgardiner for optimal isolering og kontrast.

SEGA | Skab en atmosfære af ro og harmoni i dit hjem ved hjælp af bølgende gardiner. Wave gardinerne er syet, så de danner rækker af ensartede bølger, der tilfører et elegant præg, der passer smukt ind i enhver indretningsstil. Ud over at hjælpe med at skabe en hyggelig stemning i stuen eller fungere som et luksuriøst element i soveværelset, forbedrer gardinet også akustikken og hjælper med at opretholde en behagelig temperatur i rummet.

Bølge-trenden startede i 2022!

Trenden med wave gardiner tog fart i 2022 og har sidenhen indtaget mange danske hjem. Den skandinaviske elegance, kombineret med de bløde, bølgende folder skabt af wave topsyningen, har gjort denne gardinstil populær indenfor mange forskellige indretningsstile.

Trenden fortsætter med at vokse på grund af gardinets alsidighed og evne til at tilføre rummet et tidløst og organisk udtryk, hvilket gør gardiner med wave topsyning til et stilfuldt og moderne valg i hjemmet.

Bliv også inspireret af andre populære topsyninger til dine gardiner.

Find dine nye wave gardiner hos SEGA

Gå på opdagelse og bliv inspireret af vores store udvalg af bølgende stofgardiner her på siden eller besøg vores Instagram profil, hvor mange af vores kunder har delt deres smukke gardinløsninger. 

Du kan også bestille et gratis besøg af gardinbussen, hvor vores gardinekspert kommer hjem til dig og hjælper med rådgivning og opmåling samt giver dig et uforpligtende tilbud på gardiner til din bolig.