Funktionalitet og elegance med stofgardiner 

Gardiner

Vi har været på besøg hos Trine Darré og Anders Nielsen, som er i gang med at renovere deres charmerende præstebolig. Sammen står de bag instagramprofilen @salmonstreet, hvor de tager deres følgere med på hele renoveringsrejsen. I både soveværelset og kælderen har de integreret smukke stofgardiner som en essentiel del af indretningen – på to vidt forskellige måder.

SEGA-teamet

Drømmende atmosfære i soveværelset  

Trine og Anders’ soveværelse er et pragteksemplar på, at transparente gardiner kan skabe en drømmende atmosfære. Deres valg af transparente Kirsch stofgardiner efter mål har ikke blot tilføjet et strejf af elegance til rummet, men har også formået at indfange en følelse af ro og romantik. 

“Vores gardiner fra SEGA giver den perfekte drømmende følelse til vores soveværelse og byder stadig lyset smukt indenfor, selvom de også afskærmer. Selve tekstilet er simpelthen så lækkert og så falder gardinerne bare smukt, både når de er trukket fra og trukket for” – Trine Darré, @salmonstreet 

På lidt utraditionel vis valgte Trine og Anders at dække et helt hjørne af med nye gardiner, fordi de ønskede at tilføje ekstra struktur og blødhed til rummet 

Lange bløde stofgardiner fra SEGA
En følelse af hjem med nye gardiner

Stofgardiner som stilren afskærmning 

I husets kælder manglede Trine og Anders’ noget til at skærme for deres reoler med opbevaring. I samarbejde med en gardinekspert fra en SEGA gardinbus blev de enige om, at et Kirsch Shades stofgardin ville være den perfekte løsning. Dette enkle, men effektive træk ændrede fuldstændigt rummets udtryk, og tilføjede en ny dimension af stil og funktionalitet til kælderen. 

“Tænk at gardiner kan ændre et rum så meget. Kæmpe forskel! Det er vildt, hvordan det har ændret udtrykket i hele rummet!! Det betyder altså ret meget at få lavet den slags ordentligt, må jeg erkende.” – Trine Darré, @salmonstreet 

Vil du også have besøg af SEGA gardinbussen?

Bestil et besøg af en gardinekspert ved at trykke på knappen herunder.

Hvad koster nye gardiner?

Dette priseksempel er fra vores besøg hos @salmonstreet. De har valgt stofgardiner i kælderen fra Kirsch Shades-kollektionen. Stofgardinerne er valgt med wave topsyning, delt i midten og monteret på en gardinskinne. 

 • PRISEKSEMPEL

  DKK9.574

  Prisen indeholder: 

  • Besøg af SEGA gardinbus inkl. Opmåling og rådgivning

  • 2 stk. gardinfag til kælderen (Kirsch Shades Bron 12)

  • 1 stk. alulet gardinskinne i hvid

  • Levering, kørsel og monteringsopstart

  • Montering af stofgardiner

  Inklusiv moms. Alle oplyste priser er vejledende og kan variere alt efter mål, valg af gardiner, topsyning, bundstykke mv.