5 tips: Øg værdien af dit hjem før et boligsalg!

Eksperttips, Rådgivning

Hvis du overvejer at sælge din bolig, er det vigtigt at gennemgå den og lave små reparationer og forbedringer. Alt sammen for at øge boligens værdi og tiltrække potentielle købere. Små investeringer i dit hjem kan gøre underværker, og en velholdt bolig skaber interesse og kan være med til at øge salgsprisen. Vi har samlet 5 tips til at øge værdien af din bolig og gøre den salgsklar!

SEGA-teamet

1) Sørg for at din bolig er rengjort

En velholdt bolig er afgørende, hvis man vil imponere en potentiel køber. Derfor er det en god idé at give din bolig en ordentlig overhaling med vinduespudsning, rengøring af filteret i emhætten samt fjerne kalkbelægninger i badeværelset. En rengjort og ryddelig bolig gør det nemmere for køberen at se sig selv i boligen og de muligheder, den bringer.

Husk, at selvom boligen skal være ren og ryddelig, så er det vigtigt ikke at fjerne alle pyntegenstande som gør din bolig til et hjem.

2) Vis terrassen/altanen fra dens bedste side

Dit uderum bør være lige så velholdt som din bolig – derfor er det ikke en god idé at bruge din altan eller terrasse som et opbevaringsrum. Giv i stedet dit uderum et lille løft ved at udskifte de revnede fliser, fjerne alger fra terrassen eller male udendørs træværk.  

Både terrasse og altan fungerer som et ekstra rum, og køber vil derfor med garanti også se din terrasse –derfor kan du med fordel sætte friske blomster og dekorationer ud for at gøre det mere indbydende.

Vil du vise terrassens eller altanens fulde potentiale? Så kan du overveje at investere i en markise. På den måde bliver det synligt, at terrassen eller altanen kan bruges året rundt.  

Få det perfekte hjem med en markise til terrasse

3) Få boligen til at dufte af nybagt brød

Dit hjem skal appellere til mere end bare synssansen! Selvom det kan virke som et gennemskueligt trick at smide en plade boller i ovnen, kan det gøre en stor forskel for potentielle købere.

Duften af friskbagt brød eller boller skaber en stemning af hjemlig hygge og giver et positivt førstehåndsindtryk. Det er et af de gamle tricks til boligsalg, men flere siger, at det virker!

4) Luk lyset ind i din bolig

For at fange køberens interesse er det vigtigt, at din bolig ikke er henlagt i mørke. En bolig med et skønt lysindfald virker langt mere indbydende og større. Du kan opnå begge ved at tænde nogle lys, trække gardinerne fra og åbne dørene til de forskellige rum, så der er en bedre sammenhæng mellem dem. For optimal effekt kan du også male væggene og loftet i lyse farver.

Hvis det er sommer, så er det samtidig vigtigt, at potentielle købere ikke er i tvivl, om de er trådt ind i et hjem eller en ovn. Har du lamelgardiner, duo shades eller persienner, så sørg for et balanceret lysindfald.

SEGA | Hvis du overvejer at sælge din bolig, er det vigtigt at gennemgå den og lave små reparationer og forbedringer. Alt sammen for at øge boligens værdi og tiltrække potentielle købere. Små investeringer i dit hjem kan gøre underværker, og en velholdt bolig skaber interesse og kan være med til at øge salgsprisen. Vi har samlet 5 tips til at øge værdien af din bolig og gøre den salgsklar!

5) Giv boligen et frisk look med nye gardiner

Når du skal gøre din bolig klar til en fremvisning, bør du tænke på stemningen og den overordnede præsentation af din bolig. Med et par nye kvalitetsgardiner får du sat prikken over i’et, som skaber en varm og behagelig stemning i hjemmet.

Ved at vælge gardiner som matcher til din indretning, får du skabt en harmonisk sammenhæng i rummet og fremhævet de bedste steder i dit hjem. Hvis du skal vælge en stor gardintrend i 2023, så skal du gå efter velourgardiner, hørgardiner eller lette, tynde gardiner.

Dét er en nem måde at give dit hjem et nyt og friskt look.

Skal du have nye gardiner? Bestil en gardinbus!

Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en gardinbus fra SEGA og få eksperthjælp til at vurdere hvilken gardintype, der passer til dit hjem.

Ved besøget får du hjælp til opmåling samt mulighed for at se hele vores sortiment. Så book et besøg i dag og opgradér boligen med et par nye gardiner. Så kan du komme et skridt nærmere på at få solgt din bolig på rekordtid.

Bestil et salgstjek

Efter at have fulgt disse fem tips til at øge værdien af din bolig, er det måske tid til at tage det næste skridt mod en succesfuld bolighandel.

Du kan bestille et gratis salgstjek hos EDC og få professionel assistance til at sikre, at din bolig fremstår bedst muligt for potentielle købere. Når du bestiller et salgstjek hos EDC, er du samtidig med i konkurrencen om en smuk designerstol, der kan give dit hjem et ekstra strejf af elegance og eksklusivitet. Så bestil dit gratis salgstjek i dag og tag det næste skridt mod en vellykket bolighandel!

Bestil et salgstjek