Vær klar til årets største shoppedag

BLACK FRIDAY 2024

Oplev årets bedste priser på kvalitetsgardiner

Black Friday hos SEGA

Den amerikanske tradition har sat sit præg i Danmark og hos SEGA fejrer vi Black Friday, hvor du får gode besparelser på et stort udvalg af vores kvalitetsgardiner.

Kan du ikke vente til Black Friday, kan du bestille et uforpligtende besøg af SEGA gardinbussen. Gardineksperten kommer hjem til dig, så du kan opleve vores kvalitetsgardiner i dit eget hjem. Sammen finder i en gardinløsning, der er tilpasset dine ønsker og behov.

book her

Ved bestilling via telefon: +45 33 60 65 00

Book via telefon: +45 33 60 65 00

Book online: Indtast din adresse nedenfor, og benyt vores bookingkalender.

 
DEL BETALINGEN OP. LÅN HELT RENTEFRIT.

LÅN OP TIL 60.000 KR.

Ønsker du at benytte dig af mulighed for at købe din gardinløsning med rentefri finansiering, er det meget simpelt. Det kræver blot, du booker en af vores gardinbusser, med gratis opmåling og tilbud. Når du godkender dit tilbud, vælger du at betale med rentefri finansiering igennem Express Bank.

Gardiner efter mål

Det er af afgørende betydning at sikre, at de gardiner, du vælger at købe, er opmålt og tilpasset til dit hjem og dine vinduer, uanset hvilken type du foretrækker. Mange huse har vinduer og døre, som ikke er standardmål, og derfor bør man få lavet sine gardiner efter mål, så de passer perfekt til størrelsen på vinduet.

Bliv klogere